Nationale Supply Chain Monitor 2024

Tweejaarlijks onderzoekt BLMC in samenwerking met Nyenrode de ontwikkelingen binnen de supply chain management in Nederland. De zesde editie is dit jaar aangebroken en ook nu zijn we benieuwd naar de supply chain volwassenheid.

Mogen wij 10 minuten van jouw tijd?

Ben je werkzaam in de supply chain? Op directieniveau, managementniveau of als professional? Dan zijn jouw antwoorden erg waardevol!

Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 10 minuten en is volledig anoniem. Uiteraard krijg jij als één van de eersten het rapport toegestuurd met de nieuwste ontwikkelingen van het vakgebied.

Alvast bedankt voor het invullen!

Naar de enquête

NSCM 2022

Hier vind je de uitkomsten van de laatste onderzoeken. Doordat het onderzoek elke twee jaar plaatsvindt, kunnen we ook zien hoe het vak op de lange termijn ontwikkelt. Benieuwd geworden?

Lees hier de eerdere edities >>

Gerelateerde nieuwsberichten

Hoe Beter Horen zijn retailketen optimaliseert Een opvallend resultaat in de Nationale Supply Chain Monitor 2022 is de grote stap die retailers maken op het gebied van ketensamenwerking. Een van de hoogst scorende respondenten is Amplifon, moederbedrijf van Beter Horen. Head of Supply Chain Marloes Jonker legt uit wat er zo bijzonder is aan hun keten en hoe ze deze dagelijks verbeteren. Beter Horen is onderdeel van Amplifon, met het hoofdkantoor in Italië. De keten heeft in Nederland 160