BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Workshops en Lezingen

BLMC verzorgt met grote regelmaat workshops en lezingen tijdens congressen of seminars over logistiek en supply chain management. BLMC stelt de menselijke factor centraal binnen de thema’s. Dat varieert van leiderschap tot verandermanagement binnen bijvoorbeeld sales & operations planning en lean logistics.

De belangrijkste thema’s zijn leiderschap en verandermanagement

Langzaam groeit het besef dat succes met supply chain management niet alleen afhangt van de geïmplementeerde processen en ondersteunende systemen, maar vooral van de mensen die de processen moeten uitvoeren. Voor een succesvolle implementatie van supply chain management is daarom onder meer leiderschap en inzicht in verandermanagement vereist.

BLMC heeft de afgelopen vijftien jaar een eigen visie op de rol van mensen in logistiek en supply chain management ontwikkeld, met name met betrekking tot thema’s als leiderschap, organisatiecultuur en verandermanagement. Hieruit zijn tools en modellen voortgekomen die gestoeld zijn op wetenschappelijk onderzoek. Met grote regelmaat worden wij uitgenodigd om workshops of lezingen te verzorgen tijdens een congres of seminar.

Meer weten over de workshops en lezingen van BLMC?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de lezingen of workshops die BLMC verzorgt? Of zoekt u een spreker voor uw eigen evenement? Neem contact op met BLMC via tel. 0522 24 22 24 of info@blmc.nl.

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close