BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Voorverkiezing Supply Chain Professional

Laat u inspireren door de kennis en ervaring van de beste supply chain professionals van dit moment. Keynotespreker Dirk Holbach (Global VP Supply Chain Laundry & Home Care bij Henkel) zal ingaan op het onderwerp ‘strategie’. ‘De supply chain draait door’ bespreekt actuele kwesties. Daarnaast is er veel tijd om te netwerken met vakgenoten.

AANMELDEN >

Voor de 10e keer op rij organiseren Supply Chain Media en BLMC de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Tijdens de voorverkiezing op woensdag 12 april (van 16.30 - 21.00 uur) begint de strijd om de titel: ‘Supply Chain Professional 2017’. De finale vindt plaats op woensdag 21 juni.

De drie kandidaten van 2017 zijn:

Michel van Buren, directeur van BLMC: ‘De beste Supply Chain Professionals beschikken over een bijzondere combinatie van kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten. BLMC heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het werven en selecteren van supply chain professionals op management- en directieniveau. Wij stellen onze beproefde selectietechnieken graag ter beschikking bij de voorverkiezing.'

Inspiratie

Juryvoorzitter Prof. Dr. Jack van der Veen, hoogleraar supply chain management aan Nyenrode Business Universiteit: ‘Deze verkiezing presenteert een aantal excellente voorbeelden van supply chain management. Deze professionals bewijzen dat je organisatie sneller, beter, goedkoper en duurzamer wordt als je vanuit klantwaarde samenwerkt in de keten. Daarmee willen we het bedrijfsleven inspireren. Want in de complexe en turbulente wereld van vandaag is samenwerking simpelweg nodig om succesvol te kunnen zijn en blijven.’

Programma

Naast de voorverkiezing is er een sterk inhoudelijk programma rondom het thema ‘strategie’. De keynote komt dit jaar van Dirk Holbach, Global VP Supply Chain Laundry & Home Care bij Henkel. In september 2016 rondde Henkel de overname van het Amerikaanse The Sun Products Corporation af. Holbach en zijn team spelen een grote rol in de integratie van het nieuwe bedrijf. Het panel ‘de supply chain draait door’ bespreekt actuele supply chain onderwerpen onder leiding van Martijn Lofvers, hoofdredacteur Supply Chain Magazine en prof. dr. Jack van der Veen, Nyenrode Business Universiteit. Uiteraard is er voldoende tijd om te netwerken.

  • Datum: woensdag 12 april
  • Tijd: 16.00 - 21.00 uur
  • Locatie: het Awarehouse (Interface) te Scherpenzeel

Deelname is exclusief en kosteloos voor directeuren en senior management werkzaam voor en in loondienst van organisaties met minimaal vijftig medewerkers in supply chain, operations en logistiek.

AANMELDEN >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close