BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals

Uw bedrijf moet veranderen, maar hoe krijgt u uw mensen mee? Het seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals op donderdag 8 oktober geeft u antwoord op deze en vele andere vragen over verandermanagement. Belangrijkste spreker is verandergoeroe Ben Tiggelaar, veel gevraagd spreker en auteur van bestsellers zoals Dromen, Durven, Doen. Daarnaast deelt Roy Rachman zijn praktijkervaringen met de transformatie die PostNL door de groei van e-commerce heeft doorgemaakt.

Een nieuwe strategie rondom e-commerce? De lean-filosofie of een nieuw IT-systeem implementeren? Samenwerken met ketenpartners? Na jaren van achteruitgang en een pas op de plaats, gonst het in de logistiek weer van de plannen om eindelijk weer stappen vooruit te zetten. Wie bij het realiseren van die plannen louter op zijn logistieke kennis vertrouwt, is echter gedoemd te falen. Of zoals verandergoeroe Ben Tiggelaar het verwoordt: ‘Gedrag is meestal de ontbrekende schakel tussen plannen en succes’.

Ben Tiggelaar neemt de deelnemers aan het seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals een middag lang mee in zijn zoektocht naar de essentie van gedragsverandering. Hij geeft antwoord op de vraag waarom de meeste veranderingen al jarenlang mislukken en vertelt wat iedereen moet weten over menselijk gedrag. Hij geeft praktische adviezen en tips, waarbij hij zal reflecteren op het verhaal van Roy Rachman over de transformatie die PostNL heeft doorgemaakt.

Continu verbeteren en veranderen
Het ochtendprogramma start met de presentatie van prof. Jack van der Veen van Nyenrode Business Universiteit over de lean-filosofie, waarvan het continu verbeteren – en dus veranderen – een belangrijk deel uitmaakt. Na hem geeft Michel van Buren van BLMC antwoord op de vraag hoe gedrag van medewerkers effectief kan worden beïnvloed en welke rol leiderschap daarbij speelt.

 

Quotes van deelnemers vorig jaar:

“Het was een inspirerende dag. Goede sprekers die hun kennis en ervaringen wilden delen.
Mooi om te zien dat wij bij Pontmeyer op de goede weg zijn. Dank voor de fantastische dag.”
Michael Groen van Pontmeyer

“Ik vond het een zeer leerzame dag met een schitterende afsluiting.”
Rick Stoevenbeld van ASML

“Topdag! Nieuwe inzichten en inspiratie. Meer dan de moeite waard.”
Frank Buijs van Ambaflex

Hoe graag wilt u veranderen? Meld u nu aan en ontvang € 100 korting!

Het Seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals vertelt u meer over het beïnvloeden van gedrag, het omgaan met weerstand en het toepassen van situationeel leiderschap. BLMC geeft als mede-organisator belangrijke input aan het programma van dit seminar. Als u zich nu aanmeldt via BLMC, ontvangt u een korting van € 100 en betaalt u slechts € 499 voor deelname aan dit evenement.

Aanmelden met korting? KLIK HIER >

Meer weten over het Seminar Veranderkunde voor logistiek professionals?

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het Seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals? Kijk op de website Veranderkunde voor Logistiek Professionals of neem contact op met BLMC via tel. 0522 24 22 24 of info@blmc.nl .

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close