BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Procesmanagement om supply chain processen te beheren

Wilt u de processen binnen uw keten in kaart brengen om deze vervolgens te kunnen verbeteren? Procesmanagement binnen supply chain, operations en logistiek is de expertise van BLMC. Wij zijn in staat om uw logistieke processen in kaart te brengen, te beschrijven en opvolgend te verbeteren.

Procesmanagement als basis van logistiek en supply chain

Het puur en alleen denken en handelen vanuit afdelingen en functies is achterhaald en ouderwets, omdat dit leidt tot interne gerichtheid, bureaucratie en verspilling. Op de lange termijn zal de concurrentiepositie hierdoor afnemen en komt de organisatie onherroepelijk in zwaar weer terecht. Denken en handelen vanuit processen is cruciaal omdat het de grenzen van afdelingen en organisaties overstijgt.

Hiermee wordt de samenwerking tussen functionarissen, afdelingen en organisaties verbeterd. Maar dit gaat niet zomaar. Processen moeten namelijk beschreven en geoptimaliseerd worden. Vervolgens is procesmanagement noodzakelijk om de processen te blijven monitoren en te verbeteren. Daarom vormt procesmanagement de basis van logistiek en van de supply chain. Procesmanagement stuurt de keten aan en zorgt uiteindelijk voor tevreden klanten.

Procesmanagement is veelomvattend

Procesmanagement is een veelomvattend vakgebied. Er zijn namelijk diverse technieken en visies beschikbaar waarmee procesmanagement daadwerkelijk in de praktijk kan worden uitgevoerd. Bekende technieken uit de toolbox van professionals die zich bezighouden met procesmanagement zijn de Plan-Do-Check-Act cirkel, LEAN, Lean Six Sigma, Balanced Score Card, KAIZEN en KPI’s. Professionals van BLMC beheersen deze technieken.

Referentie procesmanagement binnen de supply chain

Lees een interessante case waarbij BLMC met behulp van procesmanagement logistieke processen in kaart heeft gebracht, heeft beschreven en vervolgens heeft verbeterd:

Bekijk praktijkcase

Download de whitepaper procesmanagement

BLMC heeft een whitepaper gemaakt met daarin een korte uitleg over het beschrijven en verbeteren van processen met behulp van de RASCI methode. Deze whitepaper kunt u HIER downloaden.

Contact

Het in kaart brengen en verbeteren van processen met behulp van procesmanagement in supply chain, operations en logistiek is een specialisme. Het vraagt kennis en ervaring om dit goed te kunnen doen. De professionals van BLMC zijn hier speciaal voor opgeleid en doen dit dagelijks. Neem voor meer informatie contact op met Maarten Snijders.

Michel van Buren
06-18813050
mvanburen@blmc.nl
LinkedIn-profiel >

Meld u aan als kandidaat

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close