Hierover willen supply chain managers meer weten

In het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek presenteren BLMC Supply Chain Optimization, Solventure en Supply Chain Media samen een sterk inhoudelijk programma over supply chain management. We vroegen supply chain managers welke onderwerpen ze daar willen zien. Dit zijn de resultaten. Mist u nog iets? Laat het ons weten!

135 respondenten, voornamelijk supply chain managers en directeuren, gaven aan welke onderwerpen hen het meest bezighouden. Dit is de top 3.

1. Supply chain strategie

Hoe vertaalt u een business strategie in effectieve supply chain strategieën die leiden tot lagere kosten, meer omzet en een hoger rendement?

2. Trends in de supply chain

Welke actuele trends hebben zo veel invloed dat ze de organisatie in gevaar brengen als u er niet op inspeelt? Hoe vertaalt u die trends naar mogelijkheden voor uw eigen supply chain?

3. Supply chain processen

Hoe vertaalt u een supply chain strategie naar effectieve en efficiënte processen die optimaal bijdragen aan het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen?

Andere onderwerpen waar supply chain professionals naar uitkijken zijn:

  • Sustainability in de supply chain
  • Wat levert supply chain management op? (zie ook dit artikel door Michel van Buren)
  • Business cases van succesvolle bedrijven zoals Sony, McDonald’s en Pepsico
  • Supply chain visibility
  • S&OP toegesneden op uw bedrijf
  • Integrated Business Planning: geld verdienen met S&OP

Geef uw eigen suggestie

Welk onderwerp zou u graag zien in het Supply Chain Theater? Geef het hier aan en misschien nemen we het mee in het theaterprogramma.