Kandidaten verkiezing Supply Chain Professional 2019 bekend

Op 9 april vindt de eerste ronde plaats van de verkiezing van de Supply Chain Professional 2019. U maakt dan kennis met de kandidaten, er is een sterk inhoudelijk programma en ruim de tijd om te netwerken. Bent u erbij?

Dit zijn de kandidaten

De drie supply chain sterren die om de titel gaan strijden zijn:

Rogier van Hasselt, Supply Chain Director EMEA bij Tate & Lyle

Rogier is verantwoordelijk voor de planning, productie, logistiek en customer service van Tate & Lyle in de EMEA-regio. Daarnaast draagt hij de verantwoordelijkheid voor de end-to-end supply chain van zes fabrieken van voedingsingrediënten.

Valérie Kakebeeke-de Bruin, Strategic Programme Director Supply Chain bij Unilever

Valerie is onderdeel van het Europese Supply Chain Leadership-team van Unilever en heeft een belangrijke rol als rechterhand van de EVP Supply Chain Europe, met eindverantwoordelijkheid voor productie, logistiek, planning en customer service.

Antoine Leclercq, Head of Global Supply Chain Management bij Ampleon

Sinds 2016 is Antoine Head of Global Supply Chain Management bij Ampleon, hightech producent van transistoren in Nijmegen. Hij is verantwoordelijk voor de wereldwijde supply chain en leidt teams in Nederland en de Filippijnen, onder andere op het gebied van S&OP, Product Lifecycle Management en Warehousing & Distribution. Daarnaast is hij businesseigenaar van alle IT-applicaties voor supply chain.

Kom op 9 april naar Nyenrode

De kandidaten worden op 9 april eerst door een jury aan de tand gevoeld en presenteren zich vervolgens aan het publiek met een pitch waarin ze hun visie op het vak delen. Tijdens een paneldiscussie onder leiding van Martijn Lofvers gaan ze extra in op de thema’s strategie en talentontwikkeling.

Verder zijn er bijdragen van prof. dr. Jack van der Veen van Nyenrode, onze eigen CEO Michel van Buren en de winnaar van vorig jaar, Joost Donkers van FrieslandCampina. Het programma vindt plaats op Nyenrode Business Universiteit.

Deze middag bijwonen? Dat kan!

Lees meer over het programma en meld u aan om deze middag bij te wonen

Deelname is gratis voor de doelgroep: managers en directeuren die werkzaam zijn in supply chain management en HR-executives en professionals.