Inspiratiesessie: Hoe vertaalt u uw supply chain strategie naar effectieve en efficiënte processen?

Hoe u de processen in uw bedrijf het beste inricht, is afhankelijk van de gekozen strategie. Is snelheid belangrijk of juist kostenreductie? Hoe ver wilt u gaan u met uw service en in welke mate levert u maatwerk? Waarmee onderscheidt uw bedrijf zich?

Processen die waarde toevoegen

Bastiaan van der List laat zien hoe u een supply chain strategie vertaalt naar processen die optimaal bijdragen aan het bereiken van uw doelstellingen. Zulke processen sluiten aan op de wensen van uw verschillende klantgroepen, vergroten zo de klantwaarde en helpen u tegelijkertijd om kosten te reduceren.

De implementatie daarvan is een belangrijke stap die al vroeg in het traject begint. Vanuit zijn jarenlange ervaring legt Bastiaan uit hoe u alle niveaus bij dit proces betrekt, van directiekamer tot productiemedewerker, zodat de processen begrepen, gedragen en uitgevoerd worden zoals ze bedoeld zijn.

  • Datum: de BLMC inspiratiesessies van 2019 zijn afgelopen. Begin 2020 starten ze weer. Van 5-7 november 2019 komen bovendien verschillende supply chain onderwerpen aan bod in het Supply Chain Theater. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor event updates.
  • Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel
  • Waar: Hoevelaken

Gratis voor de doelgroep*

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname

*Deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor senior managers en directeuren in dienst van middelgrote en grote bedrijven in productie, groothandel en retail (geen consultants, interim managers of supply chain dienstverleners).

Meer over onze verschillende inspiratiesessies