Inspiratiesessie: ‘Hoe haal je het maximale uit sales & operations planning?’

Sales & operations planning wordt in steeds meer bedrijven structureel toegepast. Begrijpelijk, want goede sales & operations planning (S&OP) leidt tot scherper inzicht in de vraag, betere service, lagere kosten en minder kapitaalbeslag. Maar hoe haalt u er het maximale uit? Kunt u de juiste data genereren? Welke tooling is zinvol? En hoe betrekt u alle partijen om tot de beste forecast te komen?

Leren uit de praktijk

Hans van de Sande, Senior Supply Chain Specialist en autoriteit op het gebied van S&OP, legt uit wat de succesfactoren zijn om alles uit S&OP te halen. Hij presenteert daarbij inspirerende praktijkcases en geeft praktische tips. Ook is er de gelegenheid om ervaringen met anderen te delen en uw vragen te stellen. Deze sessie is met name interessant voor organisaties die al  S&OP toepassen, maar die het proces graag verder optimaliseren om betere resultaten te behalen.

Datum: de eerstvolgende BLMC inspiratiesessie over dit onderwerp staat gepland op 19 mei 2020, maak onderaan deze pagina uw interesse kenbaar
Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel
Waar: Hoevelaken

Gratis voor de doelgroep*

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname.

*Deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor senior managers en directeuren van bedrijven in productie, groothandel en retail (geen consultants, interim managers of supply chain dienstverleners). 

Meer over onze verschillende inspiratiesessies