Inspiratiesessie: ‘Hoe definieer en implementeer je de juiste supply chain strategie?’

Succesvolle bedrijven zoals Unilever, McDonalds en Cisco hebben een paar dingen gemeen. Ze beschikken over goede producten, uitstekende marketing én een perfect georganiseerde supply chain waarmee ze hun beloften waarmaken. Ook zijn ze hiermee in staat snel op veranderende marktomstandigheden in te spelen.

De eerste stap bij het succesvol implementeren van supply chain management is het definiëren van een supply chain strategie die gebaseerd is op klantwensen. Hoe pakt u dat aan?

Leren uit de praktijk

Deze inspiratiesessie wordt geleid door Tijmen Muijs, Senior Supply Chain Specialist bij BLMC en autoriteit op het gebied van supply chain strategie. Hij laat zien hoe u stap voor stap een supply chain strategie ontwikkelt die u een voorsprong geeft in de markt. Hij presenteert daarbij duidelijke cases en geeft praktische tips. Ook is er volop de gelegenheid om ervaringen te delen en uw vragen te stellen.

  • Datum: de BLMC inspiratiesessies van 2019 zijn afgelopen. Begin 2020 starten ze weer. Van 5-7 november 2019 komen bovendien verschillende supply chain onderwerpen aan bod in het Supply Chain Theater. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor event updates.
  • Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel
  • Waar: Hoevelaken

Gratis voor de doelgroep*

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname

*Deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor senior managers en directeuren in dienst van middelgrote en grote bedrijven in productie, groothandel en retail (geen consultants, interim managers of supply chain dienstverleners).

Meer over onze verschillende inspiratiesessies