Inspiratiesessie: ‘Hoe definieer en implementeer je de juiste supply chain strategie?’

Succesvolle bedrijven zoals Unilever, McDonalds en Cisco hebben een paar dingen gemeen. Ze beschikken over goede producten, uitstekende marketing én een perfect georganiseerde supply chain waarmee ze hun beloften waarmaken. Ook zijn ze hiermee in staat snel op veranderende marktomstandigheden in te spelen.

De eerste stap bij het succesvol implementeren van supply chain management is het definiëren van een supply chain strategie die gebaseerd is op klantwensen. Hoe pakt u dat aan?

Leren uit de praktijk

Deze inspiratiesessie wordt geleid door Rob Heutink en Michel van Buren, de een Senior Supply Chain Specialist en de ander CEO bij BLMC en beide autoriteit op het gebied van supply chain management en strategie. U ziet hoe u stap voor stap een supply chain strategie ontwikkelt die u een voorsprong geeft in de markt. Daarbij worden duidelijke cases gepresenteerd en krijgt u praktische tips. Er is daarnaast volop gelegenheid om ervaringen te delen en uw vragen te stellen.

  • Datum: de eerstvolgende BLMC inspiratiesessie over dit onderwerp staat gepland op 27 mei 2020. Van 1 t/m 4 september 2020 komen bovendien verschillende supply chain onderwerpen aan bod in het theater op ESEF maakindustrie & Technishow in de Jaarbeurs. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor event updates.
  • Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur met een afsluitende borrel
  • Waar: Hoevelaken

Gratis voor de doelgroep*

Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging van deelname

*Deze inspiratiesessie is gratis en exclusief voor senior managers en directeuren in dienst van middelgrote en grote bedrijven in productie, groothandel en retail (geen consultants, interim managers of supply chain dienstverleners).

Meer over onze verschillende inspiratiesessies