BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

‘Survival of the Fittest: Succes ontleed’

Nieuwe editie voorzien in 2018

Na een prachtige eerste versie van het BLMC congres ‘Survival of the Fittest’ in januari 2016 vond op 10 januari 2017 de tweede editie van dit bijzondere evenement plaats. Circa 100 directeuren en senior managers kwamen bijeen in de Officierscantine op legerplaats Oldebroek en bogen zich over de vraag: ‘Waarom is de ene organisatie wel succesvol en de andere niet?’. Ook zit jaar zat het congres ruim voor de sluitingsdatum vol.

Bekijk de foto-impressie >

‘Als je zelf middenin een verandering zit, lijkt het dat het alleen jou overkomt. Als je afstand neemt van de situatie, ervaar je dat dat niet zo is. In de jaren zestig en zeventig is zo'n beetje de hele textielindustrie en scheepsbouw uit Nederland verdwenen. Toch waren er mensen en bedrijven succesvol in de genoemde vakgebieden. Denk in de textiel bijvoorbeeld aan Vlisco, koninklijke Van Puijenbroek Textiel of Interface en in de scheepsbouw aan de Damen Shipyards Group. Ongeacht de omstandigheden zijn er altijd mensen succesvol. Maar waarom zijn zij succesvol? Wat is hun geheim? Om een antwoord te krijgen op deze vragen hebben wij als BLMC gekozen voor het thema: Succes ontleed’ vertelt Michel van Buren.

Prominente sprekers
De sprekers van de dag waren Edwin van Meerendonk (Vice President European Supply Chain Operations, Walt Disney), Rene de Heij (voormalig directeur Drukwerkdeal.nl, nu directeur Probo.nl), Jan Swillens (Commandant van de 43e gemechaniseerde brigade in Havelte. Voormalig commandant van het Korps Commandotroepen, Koninklijke Landmacht), Bram Desmet (Adjunct-professor aan de Vlerick Business School Belgium), Prof. Dr. Robert Jan Blomme, Nyenrode Business Universiteit, Frits Conijn (Journalist van het FD, auteur van het boek ‘Succes doe je zo’) en Suzanna Jansen (Schrijfster van het één na beste geschiedenisboek allertijden: ‘Het Pauperparadijs’). Dagvoorzitter was brigadegeneraal Hans Damen, directeur Materieel en Diensten van het Commando Landstrijdkrachten. Tijdens de dag won Niek Bloemendaal de Interim Challenge 2017.

Reacties van deelnemers

  • ‘Even ultra kort en niet minder gemeend; het was weer fantastisch!’
  • ‘Een zeer geslaagde in inspirerende middag waarvoor ik jullie van harte wil bedanken.’
  • ‘Bedankt voor de uitnodiging voor de BLMC conferentie van afgelopen dinsdag 10 januari. Het was een mooie, interessante en zeer informatieve bijeenkomst welke ons veel nieuwe inspiratie heeft gegeven!’
  • ‘Proficiat met het congres gisteren. Het was ‘bijzonder’ in een aantal aspecten: locatie, mix van sprekers, interim challenge (geeft een extra toets/suspens), uitstekende organisatie’
  • ‘Dank nog voor mooi event in 't Harde, vooral Jan Swillens was indrukwekkend!’

Terugblik 

  • HIER vindt u een kort verslag over de dag
  • HIER vindt u een foto-impressie
  • Lees HIER het bericht van de verkiezing van de Supply Chain Interim Manager 2017

Volgend jaar meebeleven?
Wilt u op de hoogte blijven van de plannen voor het volgende congres? Geef u dan op voor onze nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan info@blmc.nl met als onderwerp: aanmelding nieuwsbrief.


#BLMCcongres

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close