BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Werving en selectie binnen operations door BLMC

Heeft u een operations manager nodig en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bureau met het juiste netwerk? Kies dan voor een werving en selectiebureau dat uw business en vakgebied écht begrijpt en dat de vacature voor een manager operations succesvol voor u zal invullen! BLMC is namelijk in hoge mate gespecialiseerd in werving en selectie binnen het vakgebied operations.

Vooral middelgrote en grote ondernemingen binnen food, FMCG, hightech, e-commerce en de maakindustrie maken gebruik van onze diensten op het gebied van werving en selectie binnen operations. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met werving en selectie voor familiebedrijven, waarbij onze persoonlijke benadering uitstekend tot zijn recht komt.

Maak een afpsraak bij BLMC

Het specialisme werving en selectie binnen operations

Binnen operations is alles gericht op het toevoegen van waarde aan een bedrijf. Hieronder vallen ook de organisatie van mensen, materieel en de bijbehorende informatiestromen. Een manager of directeur operations is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de opvolging van klantorders, de beschikbaarheid van de daarvoor benodigde materialen en de organisatie en aansturing van de bijbehorende productie- en logistieke processen. Dit, om zodoende de beloofde producten binnen de afgesproken levertijd en voor de afgesproken prijs te vervaardigen en af te leveren.

Voor producerende bedrijven is operations een cruciaal vakgebied. Bij deze bedrijven kan een goede operations manager het verschil tussen ‘winst en verlies’ betekenen. Het werven en selecteren binnen operations is daarom een specialisme op zich. BLMC kent de vraagstukken op dit gebied en begrijpt voor welke uitdagingen u staat.

Operations vraagt om daadkrachtige, pragmatische professionals met leiderschapskwaliteiten. BLMC levert u de professionals die ervoor zorgen dat uw operatie snel en soepel verloopt. Wij leveren onder andere operations managers, productiemanagers, plant managers, lean managers, materials managers en managers voor uw bedrijfsbureau. Bij iedere professional die wij werven, letten we er bovendien op dat deze voldoet aan de eisen die u stelt op het gebied van competenties, vakkennis, persoonlijkheid en leiderschapscapaciteiten.

Download de brochure professioneel selecteren

Arbeids- en organisatiepsychologen hebben de afgelopen decennia een groot aantal valkuilen blootgelegd die een objectieve werving en selectie procedure belemmeren. Wij geven u alvast vijf essentiële tips in onze brochure ‘professioneel selecteren’.

Download brochure professioneel selecteren

Contact over werving en selectie operations

Bent u benieuwd naar onze aanpak en werkwijze op het gebied van werving en selectie binnen operations? Of wilt u eens nagaan wat BLMC voor uw organisatie kan betekenen?

Neem gerust contact op met een van onze professionals en bespreek al uw vragen over werving en selectie persoonlijk met hen:

Paul Busé
Directeur recruitment
pbuse@blmc.nl
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close