BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Onze expertise is werving en selectie binnen logistiek

Zoekt u een specialistisch bureau op het gebied van werving en selectie voor de logistiek en bent u op zoek naar dat ene bureau met de juiste expertise om uw logistieke management vacature succesvol te vervullen? Dan is BLMC de partner die beschikt over het juiste netwerk om een passende professional te werven voor uw vacature binnen de logistiek.

Maak een aspraak met BLMC

Twintig jaar ervaring

Al bijna twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Bovendien zijn wij, geheel tegen de marktontwikkelingen in, de afgelopen jaren sterk gegroeid en hebben wij mogen werken voor opdrachtgevers als Gamma, Ikea, SBM Offshore en Van Puijenbroek Textiel. Vooral snelgroeiende ondernemingen profiteren van zorgvuldig geselecteerde logistieke professionals. Doordat wij begrijpen wat er speelt en hoe er correct gehandeld moet worden op het gebied van logistieke vraagstukken, zijn wij de juiste gesprekspartner voor zowel HR als directie.

Relevant netwerk voor werving en selectie van logistieke professionals

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn goede logistiek managers schaars. En dan hebben wij het specifiek over logistiek managers die beschikken over de relevante kennis en ervaring, die het juiste persoonlijkheidsprofiel hebben, die over natuurlijk leiderschap beschikken én die binnen uw organisatiecultuur passen. Deze categorie professionals heeft namelijk een goede baan en is vaak niet actief op zoek naar een andere functie. Daarom heeft BLMC de afgelopen jaren via evenementen, publicaties in vakbladen en persoonlijk contact op beurzen een relevant netwerk opgebouwd. Dit netwerk zetten wij in zodra u gebruik wilt maken van onze dienstverlening op het gebied van werving en selectie binnen de logistiek.

Geen cv’s schuiven maar echt selecteren

Een cv geeft inzicht in de kennis en ervaring van logistiek managers. De persoonlijkheid van de logistiek manager en de fit met de cultuur van uw organisatie kan echter alleen onderzocht worden in een gedegen interview, afgenomen door professionals op het gebied van recruitment en psychologie. Een dergelijk interview voeren wij uiteraard uit op basis van het met u afgestemde functieprofiel. In gestructureerde interviews toetsen onze recruiters de geschiktheid van de kandidaat voor de functie. Hierbij kijken zij naar kennis, ervaring, aanpak, persoonlijkheid en fit met uw bedrijfscultuur. Geen cv’s schuiven maar echt selecteren.

Download de brochure professioneel selecteren binnen logistiek

Een beetje mensenkennis moet voldoende zijn om professionals op het gebied van logistiek management, te selecteren, toch? Arbeids- en organisatiepsychologen hebben de afgelopen decennia een groot aantal valkuilen blootgelegd die een objectieve werving en selectieprocedure belemmeren. Wij geven u alvast vijf essentiële tips.

Download brochure professioneel selecteren

Contact over werving en selectie voor de logistiek

Bent u benieuwd naar onze aanpak en werkwijze op het gebied van werving en selectie in de logistiek? Of eens rustig van gedachten wisselen over uw vraagstuk?

Neem direct contact op met de professionals van BLMC:

Paul Busé
Directeur recruitment
pbuse@blmc.nl
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close