BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Waarom BLMC?

Kwaliteit staat voorop in de dienstverlening van BLMC. Onze aanpak is erop gericht om voor u het beste resultaat te behalen. Diepgaande kennis in de vakgebieden supply chain management, operations en logistiek is onmisbaar om als uw sparringspartner te fungeren bij de invulling van vacatures, de aansturing van verbeter- of verandertrajecten en bij supply chain optimalisatie. Daarom opereren wij midden in de markt, zetten wij actieve communities op, doen wij periodiek onderzoek en ontwikkelen wij nieuwe kennis.

BLMC is betrokken bij verschillende activiteiten binnen het vakgebied supply chain management:

  • Nationale Supply Chain Monitor: terugkerend onderzoek in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit naar de status van supply chain management in Nederland. BLMC is initiatiefnemer en faciliteert het onderzoek.
  • Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP): platform voor en door beslissers in supply chain management met als doel om het vakgebied verder te ontwikkelen en deze ontwikkelingen implementeren. BLMC is samen met Nyenrode Business Universiteit initiatiefnemer van SCELP en faciliteert het platform.
  • Verkiezing Supply Chain Professional: jaarlijkse verkiezing van het boegbeeld van supply chain management in Nederland, georganiseerd door Supply Chain Magazine. BLMC is vanaf de start in 2008 nauw betrokken bij de organisatie, verzorgt het assessment van de kandidaten en heeft zitting in de vakjury.

Naast deze vaste, terugkerende activiteiten verzorgt BLMC regelmatig presentaties, trainingen en workshops op congressen en seminars. Wij publiceren zeer frequent expertartikelen, columns en blogs in vooraanstaande vakmedia zoals Logistiek.nl en Supply Chain Magazine.

Kennis ontwikkeling

Met SCELP, de Nationale Supply Chain Monitor, de verkiezing Supply Chain Professional en aan de hand van de vele klantencontacten ontwikkelen wij nieuwe kennis en inzichten in supply chain management. Tijdens presentaties, workshops en publicaties delen wij onze kennis en ervaring.

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close