BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Visie en Werkwijze

BLMC is ervan overtuigd dat de menselijke factor bepalend is voor het succes van bedrijven die te maken hebben met supply chain management, operations en logistiek. Bedrijven die succesvol willen zijn, moeten beschikken over de juiste bedrijfscultuur, over leiders met de juiste leiderschapsvaardigheden en over medewerkers die het juiste gedrag vertonen. Alleen dan ontstaat een organisatie die als één geheel toewerkt naar het gemeenschappelijke doel: het maximaliseren van de klantwaarde.

BLMC is actief in supply chain management, operations en logistiek met drie diensten: supply chain optimalisatie, interim management en werving & selectie. Voor alle diensten heeft BLMC een eigen aanpak ontwikkeld, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange praktijkervaring. BLMC neemt meer dan gemiddeld de tijd om uw bedrijf in kaart te brengen en de situatie te analyseren. Dat leidt vervolgens tot een structurele oplossing die u een snel en duurzaam resultaat biedt.

Supply Chain Optimalisatie

De wereld verandert razendsnel en alert inspelen op marktomstandigheden is belangrijker dan ooit. Een goed georganiseerde en flexibele supply chain vervult daarin een sleutelrol. Maar hoe realiseert u dat?

Op basis van wetenschappelijk onderzoek en jarenlange ervaring heeft BLMC de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC (SCOMB) ontwikkeld. Onze zorgvuldig geselecteerde Supply Chain Specialisten zetten hun jarenlange senior ervaring en kennis in om uw supply chain stap voor stap, samen met u te optimaliseren. Daarbij besteden zij zowel aandacht aan de instrumentele kant van de supply chain als aan de psychologie van verandermanagement. De mens is immers grootste succesfactor.

Interim management

BLMC interim management, voor vervanging, verbetering of verandering van mens en organisatie binnen logistiek, supply chain management, operations of inkoop.

Naast vakinhoudelijke kennis en ervaring hanteren wij bij verbetering en vervanging het zogenaamde SscolP-model. Dit model is door BLMC ontwikkeld en vormt de leidraad bij het begeleiden van verbeter- en verandertrajecten. Uitgangspunt is dat het succes van een verbeter- of verandertraject staat of valt met het gedrag van de medewerkers in alle lagen van de organisatie. Om de gewenste gedragsverandering te realiseren, maakt BLMC gebruik van verschillende inzichten uit de gedragspsychologie.

Werving & Selectie

Kenmerkend voor BLMC’s aanpak in werving- & selectietrajecten is de analyse die wij maken van uw bedrijf. Door de organisatie en uw medewerkers te leren kennen, kunnen wij de visie en de cultuur van uw bedrijf in kaart brengen. Wetenschappelijk onderzoek toont immers aan dat een kandidaat beter presteert als hij - naast de benodigde competenties - beschikt over een visie en persoonlijkheid die matcht met uw bedrijf.

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close