Versterk jezelf als interim manager

Kennismaking BLMC Interim Community

Dinsdag 22 november 2022
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Locatie: Teams meeting vanuit BLMC; uitnodiging volgt na aanmelding
Kosten: gratis

De voordelen van een netwerk

Als interim manager werk je vaak solitair. Toch is het juist in ons vakgebied van grote waarde om af en toe te kunnen sparren met vakgenoten en om je skills en kennis te blijven ontwikkelen. Als je deel uitmaakt van een netwerk is het bovendien gemakkelijker om nieuwe contacten op te doen en opdrachten te vinden.

Samen ontwikkelen en sparren

BLMC heeft daarom een community waarin interim managers samen nieuwe stappen zetten in hun vakmanschap, opdrachten vinden en ondersteund worden bij het uitvoeren van die opdrachten. Een belangrijk onderdeel is het kennisprogramma dat we samen met Nyenrode Business Universiteit en andere toptrainers hebben opgezet.

Gedurende het gehele jaar volgen onze interim managers een intensief programma:

 • Intervisie: tijdens bijeenkomsten sparren de interim managers over lastige vraagstukken uit de eigen praktijk, om zo elkaar verder te helpen en van elkaar te leren en te werken aan hun persoonlijke effectiviteit.
 • Diverse trainingen, waaronder:
  • Verandermanagement door Dr. Blomme van Nyenrode Business Universiteit
  • Wicked problems: hoe kom je tot een snelle probleem- en situatieanalyse.
  • Transformatiemanagement: hoe kun je een situatie die anders moet of beter kan blijvend veranderen.
  • Cultural web analyse: hoe zit een bedrijfscultuur in elkaar, wat zijn de ervaringen uit het verleden, wat zijn krachten en belemmeringen van mensen, etc.
 • Wekelijkse coaching tijdens de opdracht: voortgangsgesprekken vanuit BLMC met de interim manager en naar behoefte met de opdrachtgever.
 • Toepassing van onze methodiek: door BLMC ontwikkelde tools, waarvan de interim manager tijdens zijn opdracht gebruik van kan maken.

We nodigen je van harte uit om op 22 november vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden van onze interim community. Deelname is gratis.