Werving en selectie logistiek

Vaak komen opdrachtgevers bij ons wanneer ze al een tijdje zonder resultaat zelf naar een logistiek manager hebben gezocht. De markt voor logistiek managers is krap; zij hebben de banen voor het uitkiezen. Het is dus niet alleen een kwestie van de juiste kandidaat vinden, maar ook om deze te overtuigen voor u te komen werken.

BLMC helpt u hier graag bij. Met 20 jaar ervaring, een sterk netwerk, verstand van het vak en de beste selectiemethoden zijn wij als geen ander in staat binnen afzienbare tijd voor u de juiste logistiek manager te vinden en te overtuigen.

In veel gevallen heeft de ideale kandidaat al een goede baan en is deze niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Dankzij ons grote netwerk kennen we de mensen en weten we wie mogelijk geïnteresseerd is.

We kunnen het werving- en selectieproces volledig uit handen nemen. In onze selectie letten we zowel op functieinhoudelijke kwaliteiten en intrinsieke motivatie als op de aansluiting bij uw bedrijfscultuur. We stellen een of meer geschikte kandidaten aan u voor, waarvan we de kwaliteit bewezen achten. U hoeft alleen maar te kiezen. Binnen acht weken heeft u de kandidaat die bij u past.

Lees hier hoe wij te werk gaan

of bekijk verschillende referenties