Training Change Management in IT en intralogistiek

Zo krijg je iedereen mee!

Je bent projectmanager op het gebied van IT of intralogistieke oplossingen. Je opereert als zelfstandige en dat bevalt je prima. Toch kun je soms wel wat extra input gebruiken. De meest gestelde vraag die wij horen is: hoe krijgen we iedereen mee? Daar geven we jou graag antwoord op in een korte, intensieve training. Deze eenmalige pilot is gratis!

Hoe goed de technische oplossing ook is, of het nu een ERP, WMS, handscanning of iets anders is, niet iedereen is er altijd blij mee. Herken je dat? Het kan leiden tot weerstand en zelfs mislukte projecten. Je weet dat je vanaf het begin stakeholders moet betrekken bij het project en daar doe je je best voor. Maar er zijn altijd omstandigheden waardoor dat toch lastig is.

Inhoud training

Gelukkig zijn er succesvolle methoden waarmee het wél lukt. Die gebruiken wij dagelijks in onze praktijk. BLMC wil deze kennis graag delen met projectmanagers in IT en intralogistiek. In een kort en intensief trainingsprogramma gaan we in op de volgende vragen:

  • Waarom is het juist bij IT-projecten moeilijk om mensen mee te krijgen?
  • Wat zijn de psychologische basisbeginselen van betrokkenheid en motivatie?
  • Hoe krijg je mensen wél mee bij IT-implementaties en hoe vergroot je daarmee het succes van jouw projecten?

Je bevindt je in goed gezelschap van vakgenoten. We besteden tijdens de training veel aandacht aan jullie ervaringen en vragen. Tijdens de borrel kun je ook met elkaar sparren.

Gratis pilot voor jou

Dit programma is nieuw en we introduceren het als een pilot. Daarom is voor jou deze reeks helemaal gratis. Het enige dat we van je vragen is dat je meewerkt aan de evaluatie, waarmee we volgende (betaalde) edities kunnen uitbreiden. De evaluatie komt neer op een evaluatieformulier en een telefoontje van onze directeur Project- en Interim Management, Sjaak Lekkerkerker.

Data & locatie

De training vindt plaats gedurende drie avonden in Hoevelaken, in de evenementenruimte van BLMC.

Het programma is van 19.00 – 21.00 uur, met borrel na afloop.

De data van de bijeenkomsten zijn:

  • Dinsdag 5 september
  • Maandag 16 oktober
  • Dinsdag 28 november

De gastheer is Sjaak Lekkerkerker, directeur Project- en Interim Management van BLMC. De trainingen worden verzorgd door Michel van Buren, directeur van BLMC. Ze zullen beiden ook voorbeelden inbrengen uit hun eigen praktijk.

Introductie op 11 juli of 20 juli

Wil je meer weten? Dan nodigen we je van harte uit voor een korte introductie via Teams op 11 juli of 20 juli, van 19.00 tot 20.30 uur.

Directeur Sjaak Lekkerkerker vertelt dan kort iets over BLMC en over de inhoud van het trainingsprogramma. Je kunt dan ook al je vragen stellen.

Deelnemen aan online introductie »

Inschrijven

Weet je al dat je mee wilt doen aan het trainingsprogramma? Schrijf je dan hier in voor het programma ter waarde van € 995, dat voor jou helemaal gratis is.

We vragen wel commitment van je: als je binnen een week voor een trainingsavond afzegt, sturen we je een factuur voor € 100 ter dekking van de gemaakte kosten. Dat geld doneren we dan aan een goed doel.

Het programma is alleen bedoeld voor zelfstandige projectmanagers.

Ja, ik wil graag meer weten over hoe ik mensen meekrijg in een project.

Inschrijven voor trainingsprogramma »