Op woensdag 15 november aanstaande komen de vijftig leden van de BLMC Interim Community vanaf drie uur ’s middags bij elkaar in Hoevelaken om door prof. dr. Rob Blomme, hoogleraar organizatinoal behavior Business Universiteit Nijenrode, te worden getraind op het gebied van verandering van ‘mens en organisatie’.

U kunt als professional in loondienst van en werkzaam bij een middelgroot, groot bedrijf of het grotere MKB actief in food, FMCG, retail, procesindustrie, maakindustrie, enzovoorts, deze training bijwonen.

Datum, tijd en locatie

Woensdag 15 november van 15.00 – 21.00 uur kantoor BLMC Hoevelaken. Het betreft een besloten bijenkomst, wanneer u aanwezig wilt zijn dan u zich aanmelden via info@blmc.nl of 06 12 93 24 28.

Wat is de BLMC Interim Community?

In de afgelopen bijna 20 jaar hebben we een interim community weten op te bouwen waar de vijftig beste interim managers in supply chain management, operations en logistiek deel van uitmaken.

Dankzij onze community hoeven we niet op zoek in een database met cv’s. We zijn vertrouwd met de interim managers waarmee we werken. We kennen ze persoonlijk en goed en weten wat ze in huis hebben. Daardoor bent u verzekerd van een interim manager die uw opdracht waar maakt en aansluit bij de bedrijfscultuur.

Om ervoor te zorgen dat de interim managers voorloper blijven in het vak worden ze maandelijks getraind in verander management door Prof. Dr. Rob Blomme van Business Universiteit Nyenrode.

Lees meer over de interim community