BLMC groeit en is daarom op zoek naar nieuwe interim professionals op het gebied van logistiek, supply chain management en productie. Kandidaten moeten niet alleen uitstekend onderlegd zijn in de genoemde vakgebieden, maar ook oog hebben voor menselijke verhoudingen en menselijk gedrag. Bedrijven vragen immers steeds vaker om interim professionals die naast een lijnfunctie ook een verandertraject op zich kunnen nemen. Iets voor u?

Een groeiend aantal bedrijven vraagt naar interim professionals die een functie als supply chain manager of logistiek manager combineren met een change-opdracht. “Dat is juist het segment waarin wij sterk zijn. Veel bedrijven worstelen met de transformatie van logistiek naar supply chain management en kloppen dan bij ons aan”, stelt Michel van Buren, directeur van BLMC.

Vanwege de groei is BLMC op zoek naar uitbreiding van de Interim Community. Kandidaten moeten aantoonbaar succesvol zijn als manager of engineer binnen de vakgebieden logistiek, supply chain management of inkoop. Dat betekent succesvol als lijnmanager of succesvol als projectmanager. “Het is ook mogelijk dat een kandidaat vanuit zijn functie als lijnmanager successen heeft behaald met het opzetten en leiden van projecten”, stelt Van Buren.

Gericht op gedragsverandering
Om in aanmerking te komen hebben kandidaten minimaal hbo-werk- en denkniveau en een afgeronde hbo-opleiding, maar bij voorkeur een academisch werk- en denkniveau en een afgeronde academische opleiding. Daarnaast is essentieel dat kandidaten gevoel hebben voor menselijke verhoudingen en menselijk gedrag. BLMC onderscheidt zich immers met een unieke aanpak die gericht is op het realiseren van de gewenste gedragsverandering. Alle interim professionals worden daarin periodiek getraind en gecoacht door professionele trainers.

Wilt u weten of u in aanmerking komt? Kijk dan hier.