Dit jaar hebben we een nieuwe website gelanceerd en hebben we eindelijk de drie product markt combinaties die BLMC de markt te bieden heeft, te weten interim management, recruitment en supply chain optimization, een eigen gezicht kunnen geven. 

Om supply chain management binnen en tussen bedrijven te optimaliseren, werken we met een stappenplan en het eerste deel van dat stappenplan is, hoe kan het anders, de supply chain analyse. Zo maken we met behulp van een tool inzichtelijk hoe een bedrijf scoort op de diverse onderdelen van supply chain management te weten, markt, strategie, organisatie & processen, systemen, resources en gedrag & cultuur. De uitkomsten zetten we af tegen de vijf Gartner niveaus en we bepalen het verbeterpotentieel. In het laatste is de klant natuurlijk uiteindelijk geïnteresseerd. Niet waar we staan maar waar naar gaan, hoe we daar komen en wat het oplevert, interesseert ons. Niet waar we nu staan. Van deze supply chain analyse hebben we een gratis light versie gemaakt die een ieder kan invullen op onze website. Na het invullen van de vragen werken wij die vragen uit en sturen een gratis beperkt rapport op.

En blijkbaar heeft dat veel waarde, zeker ook voor onze concurrenten. Het is nu al diverse keren gebeurd dat mensen allerlei fake gegevens invullen om vervolgens de vragen te kunnen kopiëren. Eén persoon, en we zouden niet weten wie het is, is zelfs zo ver gegaan dat hij of zij een volledige fake identiteit heeft aangemaakt op internet inclusief tijdelijk emailadres dat je via een speciale website kunt aanmaken.
Wow. De kern van supply chain management is delen en samenwerken. Dus blijven we dat gewoon doen. Delen en vermenigvuldigen, ook via onze concurrenten of andere geheime aanbidders.