BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Transport Manager

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een gekwalificeerde interim transport manager die zorg draagt voor een efficiënt en effectief verloop van al uw transportactiviteiten. Hij is eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van het transport, streeft naar een optimale leverbetrouwbaarheid en zo hoog mogelijke beladingsgraad, zorgt voor een perfecte staat van het wagenpark en voert onderhandelingen met transporteurs.

Een interim transport manager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in alle aspecten van transport, van organisatie en uitbesteding tot planning en uitvoering. Hij kent de weg in de sector, of het nu gaat om nationaal of internationaal transport of om bulkvervoer, palletransport of pakketvervoer. Maakt u gebruik van andere modaliteiten zoals het water, het spoor of de lucht? Onze interim transport managers weten wat komt kijken bij multimodaal transport.

Meld u aan als kandidaat

Interim transport manager per direct beschikbaar

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim transport manager.

Bel direct voor een interim transport manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim transport manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close