BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Materials Manager

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een gekwalificeerde interim materials manager die de aanvoer van grondstoffen en halffabricaten coördineert en afstemt op uw productiecapaciteit. Hij zorgt voor een ongestoord en efficiënt productieproces en bewaakt tegelijkertijd uw werkkapitaal. Of uw bedrijf nu actief is in de procesindustrie of klantordergestuurde productie, BLMC heeft altijd een interim materials manager beschikbaar voor elke productieomgeving.

Meld u aan als kandidaat

Uitgebreide pool interim materials managers

Een interim materials manager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in de planning en coördinatie van de stroom grondstoffen en halffabricaten. Hij stemt de aanvoer af op de productieplanning, roept de grondstoffen en halffabricaten af en zorgt voor levering just-in-time. BLMC beschikt over een uitgebreide pool van vakbekwame, betrouwbare en direct beschikbare professionals.

Bel direct voor een interim materials manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim materials manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close