Uw productie organisatie staat voor grote uitdagingen. Het kan zijn dat het bedrijf groeit, maar de operations en productie processen niet mee groeien. Of er moet tijdelijk een operations of productie professional vervangen worden. Vraagstukken die uiteindelijk invloed hebben op de klanttevredenheid en als er niets aan wordt gedaan is het maar de vraag of de organisatie haar concurrentiepositie behoudt.

Het inzetten van een vakbekwame interim operations- of productie manager biedt oplossing. Vakbekwaamheid is daarbij uiterst belangrijk, aangezien je er met enkel kennis en ervaring niet komt. Wij beschikken over de interim manager die aansluit bij uw vraagstuk én organisatie. Al onze interim operations en interim productie managers maken namelijk deel uit van onze interim community (BIC). Hierin zitten de bèste interim managers uit het vakgebied.

Visie & werkwijze

BLMC Interim Community (BIC); de beste operations en productie interim managers
In bijna 20 jaar tijd hebben we met veel operations en productie interim managers samengewerkt. Daaruit hebben we na een strenge selectie de beste interim managers geselecteerd. Tijdens het selecteren kijken we verder dan kennis en ervaring. Uit de praktijk en wetenschappelijk onderzoek weten we namelijk dat dat niet voldoende is om toekomstige prestaties te garanderen.

Alle interim managers maken deel uit van de BLMC Interim Community (BIC). Omdat we ze goed kennen, weten we wie we bij u aan het werk zetten. U bent verzekerd van een specialist die de opdracht waarmaakt en uw investering terugverdient.

Professor van Nyenrode traint maandelijks de interim community
Samen met Prof. Dr. Rob Blomme hebben we een exclusief trainingsprogramma opgezet. De leden van de BIC blijven zich persoonlijk ontwikkelen en beschikken over de beste en nieuwste technieken. Bovendien sparren de interim managers over complexe vraagstukken uit de praktijk. Onze interim community biedt klanten dus een collectief in plaats van een solistisch opererende interim manager.

Begeleiding tijdens de opdracht
Onze directeur interim management, Sjaak Lekkerkerker, begeleidt de interim managers bij de uitvoering van hun opdracht. Jarenlang is hij zelf actief geweest als interim manager. Hierdoor biedt hij de interim managers uitstekende begeleiding. Dankzij zijn ervaring weet hij perfect hoe hij uw vraagstuk in kaart moet brengen en welke interim manager daar het best bij aansluit. Sjaak verzekert u van een operations- of productie interim manager die past bij uw uitdaging en bedrijfscultuur.

Klantcase

Met honderden bedrijven hebben we inmiddels mogen samenwerken. De samenwerking beschouwen we als een partnerschap. Door het ontwikkelen van een lange termijnrelatie, zijn we goed ingespeeld op onze klanten.

Interim Challenge; wie wordt de beste interim manager van 2018?

Er zijn veel interim managers op de markt, maar hoe weet je nou of iemand echt goed is in zijn vak? ? Veel organisaties die een zelfstandige interim manager inschakelen denken dat het afhangt van kennis en ervaring. Maar een interim manager kan niet zomaar iedere rol aannemen.

Tijdens de jaarlijkse Interim Challenge, die BLMC organiseert, strijden interim managers om de felbegeerde titel ‘beste interim manager van 2018’.

Alle deelnemers werken een interim case uit. De zeven die dit het beste doen, worden onderworpen aan een kritisch interview met onze recruiters. Hierna blijven vier finalisten over die een complexe case rondom een fictief bedrijf moeten uitwerken. De interim managers presenteren hun uitwerking aan een zevenkoppige vakjury.

De Interim Challenge 2018 krijgt een nieuwe en nog spectaculairdere opzet. Wilt u het evenement bijwonen of strijden voor de titel?

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. Schrijf u onderaan de pagina in!


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »