Interim management logistiek

Het is tijd voor een verandering of verbetering binnen uw logistieke organisatie, u heeft een logistiek manager nodig om een tijdelijke vacature op te vullen of u bent bezig met een complex logistiek project en bent op zoek naar een ervaren projectmanager.

In dat geval is BLMC met haar twintig jaar ervaring een specialist op het gebied van interim management binnen de logistiek. Wij hebben een exclusieve interim community samengesteld waar wij uit kunnen putten om u te voorzien van een interim manager logistiek die bij uw vraagstuk en uw bedrijfscultuur past.

Visie & werkwijze

BLMC Interim Community (BIC)

Wij beschikken als enige speler in de markt voor interim logistiek managers over een eigen community met professionals die we persoonlijk kennen. Voor onze pool geldt een strenge selectieprocedure die ervoor zorgt dat alleen de allerbeste interim managers worden geselecteerd. Op deze manier garandeert BLMC u de beste interim manager logistiek voor uw specifieke vraagstuk.

Unieke training interim management logistiek verzorgd door Prof. Dr. Rob Blomme

Bovendien wordt onze interim pool iedere maand getraind door Prof. Dr. Rob Blomme van Business Universiteit Nyenrode. Hij heeft samen met ons een exclusief trainingsprogramma opgezet. Zo blijven onze logistieke professionals zich persoonlijk ontwikkelen én kunnen zij samen sparren over complexe logistieke vraagstukken. Bij interim management door BLMC kiest u voor een collectief in plaats van en solist.

Interim management logistiek, vereist meer dan kennis en ervaring

Al onze interim managers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Maar daar blijft het niet bij. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat de persoonlijkheid van een interim manager doorslaggevend is voor het slagen van de opdracht. Wij scheiden daarom voor u het kaf van het koren en zorgen ervoor dat onze interim logistiek managers naast kennis en ervaring, ook over de juiste persoonlijkheid en leiderschapsstijl beschikken.

Begeleiding van de interim manager

Onze directeur interim management, Sjaak Lekkerkerker, begeleidt de interim managers bij de uitvoering van hun opdracht. Hij is jarenlang actief geweest als interim manager en biedt uitstekende begeleiding. Door zijn ervaring weet Sjaak als geen ander hoe hij uw vraagstuk in kaart moet brengen en wie daar de best geschikte interim manager voor is. U bent verzekerd van een logistieke interim manager die past bij uw uitdaging en organisatie.

Referentie

Inmiddels hebben we met een honderden bedrijven – van multinationals tot MKB – met succes mogen samenwerken. We beschouwen onszelf als partner van onze opdrachtgevers. Samen gaan we voor een langetermijn relatie. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en is de klant altijd verzekerd van de meest geschikte interim manager.

Een greep uit de bedrijven waarvoor we werken: Palm, Bavaria, Florensis, Aquon, Action, KLM, TomTom, Sligro, Post NL, Neckermann, PPG

PALM

Toen brouwerij PALM werd overgenomen door Swinkels family brewers, was er op korte termijnvervanging nodig voor de logistiek manager. Tegelijkertijd wilde de brouwer een aantal  verbeterslagen doorvoeren,  waaronder de invoering van een nieuw ERP-systeem. Global Logistics Manager Fred Hooft vertelt over de hectische tijd die volgde en de rol die interim manager Dick van Gend speelde om organisatie hier goed doorheen te loodsen. Lees meer.


Download onze brochure ‘Succesvol interim management’

Benieuwd wat de ingrediënten zijn voor succesvol interim management binnen logistiek, supply chain en operations? In onze brochure hebben wij vijf veelvoorkomende fouten op een rij gezet met betrekking tot de inzet van interim professionals. Wij geven u essentiële tips om deze fouten te voorkomen en om een succes te maken van uw interim opdracht.

Download brochure »