BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim management op het gebied van operations

Zijn er binnen uw organisatie veranderingen nodig op het gebied van operations, zoekt u een ervaren projectmanager voor het leiden van een project op het gebied van operations of voor de invulling van een tijdelijke vacature? Dan kan BLMC u verder helpen. Wij hebben namelijk verschillende interim managers beschikbaar die gespecialiseerd zijn in complexe vraagstukken op het gebied van operations management. Wij garanderen dat wij in onze pool altijd een ervaren interim operations manager beschikbaar hebben die bij uw vraagstuk én bedrijfscultuur past.

Neem contact met BLMC op

Exclusieve interim managers pool

BLMC is het enige interim-bureau in Nederland dat beschikt over een eigen, exclusieve pool met interim managers. Deze pool bestaat uit zorgvuldig geselecteerde interim managers, waarbij wij als uitgangspunt nemen dat we alleen de beste professionals op het gebied van operations voor u willen selecteren.

Twintig jaar ervaring

Dankzij bijna twintig jaar ervaring en op basis van wetenschappelijk onderzoek weten we dat alleen kennis en ervaring niet de doorslaggevende factor zijn voor het oplossen van een complex vraagstuk. Zo heeft een goede interim operations manager ook de juiste persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten, welke nodig zijn om complexe veranderingen te realiseren. Omdat deze kwaliteiten lastig zijn te beoordelen, hebben wij voor u de schaarse elite op het gebied van operations management voor u geselecteerd.

Samenwerking Nyenrode Business Universiteit

Eenmaal geselecteerd, worden onze interim managers maandelijks door Prof. Dr Rob Blomme van de Nyenrode Business Universiteit getraind. Hij heeft in samenwerking met ons een uniek programma opgezet, zodat onze operations professionals zich altijd persoonlijk blijven ontwikkelen én kunnen sparren over opdrachten. Bij het worstelen met een opdracht kunnen onze professionals bovendien een beroep doen op vijftig collega’s. Als u kiest voor interim operations management van BLMC krijgt u dus een collectief in plaats van een solistisch opererende interim manager.

Direct ervaren interim manager operations nodig?

U heeft per direct een ervaren interim operations manager nodig? Dan beschikt BLMC over een complete pool met interim managers die ingezet kunnen worden binnen alle deelgebieden van operations management:

Referenties interim management operations

BLMC heeft verschillende interim opdrachten uitgevoerd voor organisaties zoals Action, Bavaria, Neckermann, Florensis, PPG en Veco. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, voor ieder vraagstuk binnen operations management hebben wij gegarandeerd een geschikte interim professional beschikbaar.

Download de brochure ‘succesvol interim management’

BLMC heeft vijf veel voorkomende fouten bij het inzetten van een interim manager voor u op een rijtje gezet en geeft u vijf essentiële tips voor een succesvol interim management traject.

Download interim mangement brochure

Contact interim management operations

Direct contact over interim management binnen operations of over het direct inzetten van een interim operations manager? Bel of mail ons dan nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op dit gebied, is op werkdagen van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close