BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim management logistiek

Het is tijd voor een verandering of verbetering binnen uw logistieke organisatie, u heeft een logistiek manager nodig om een tijdelijke vacature op te vullen of u bent bezig met een complex logistiek project en bent op zoek naar een ervaren projectmanager. In dat geval is BLMC met haar twintig jaar ervaring een specialist op het gebied van interim management binnen de logistiek. Wij hebben een exclusieve interim pool samengesteld waar wij uit kunnen putten om u te voorzien van een interim manager logistiek die bij uw vraagstuk en uw bedrijfscultuur past.

Neem contact met BLMC op

Unieke interim managers pool

Wij beschikken als enige speler in de markt voor interim logistiek managers over een eigen pool met professionals die we persoonlijk kennen. Voor onze pool geldt een strenge selectieprocedure die ervoor zorgt dat alleen de allerbeste interim managers worden geselecteerd. Op deze manier garandeert BLMC u de beste interim manager logistiek voor uw specifieke vraagstuk.

Interim management logistiek, vereist meer dan kennis en ervaring

Al onze interim managers beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Maar daar blijft het niet bij. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat de persoonlijkheid van een interim manager doorslaggevend is voor het slagen van de opdracht. Wij scheiden daarom voor u het kaf van het koren en zorgen ervoor dat onze interim logistiek managers naast kennis en ervaring, ook over de juiste persoonlijkheid en leiderschapsstijl beschikken.

Unieke training interim management logistiek verzorgd door Prof. Dr. Rob Blomme

Bovendien wordt onze interim pool iedere maand getraind door Prof. Dr. Rob Blomme van Business Universiteit Nyenrode. Hij heeft samen met ons een exclusief trainingsprogramma opgezet. Zo blijven onze logistieke professionals zich persoonlijk ontwikkelen én kunnen zij samen sparren over complexe logistieke vraagstukken. Bij interim management door BLMC kiest u voor een collectief in plaats van en solist.

Maak kennis met interim management logistiek van BLMC

U heeft per direct een ervaren interim manager logistiek nodig? BLMC beschikt over vijftig interim managers waarbij onder andere de volgende functies vertegenwoordigd zijn:

Download de brochure ‘succesvol interim management’

BLMC heeft vijf veelvoorkomende fouten bij het inzetten van een interim manager voor u op een rij gezet en geeft u vijf essentiële tips voor een succesvol interim management traject.

Download interim management brochure

Graag helpen we u met interim management logistiek

Wilt u graag direct contact over interim management binnen de logistiek of het inzetten van een interim logistiek manager? Bel of mail ons dan nu. Sjaak Lekkerkerker, onze specialist op dit gebied, staat u graag te woord op werkdagen van achtt uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds.

Sjaak Lekkerkerker
Directeur Interim Management
slekkerkerker@blmc.nl  
0522-242224

Neemt contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close