BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
557 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim Lean Manager

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een interim lean manager die al uw productie- en logistieke processen stroomlijnt. Omdat wij elke interim lean manager voortdurend bijscholen in verandermanagement, zijn onze professionals bij uitstek geschikt voor creëren van een cultuur van ‘continous improvement’. Lean vereist immers een gedragsverandering in elke laag van de organisatie.

Meld u aan als kandidaat

Uitgebreide pool interim lean managers

Een interim lean manager van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in lean production en lean logistics. Hij weet wat nodig is om maximale klantwaarde met zo min mogelijk verspillingen te realiseren. Desgewenst combineert de interim lean manager zijn functie met het management van de complete operatie, van productie en warehousing tot transport en distributie. BLMC beschikt over een uitgebreide pool van vakbekwame, betrouwbare en direct beschikbare interim lean managers.

Bel direct voor een interim lean manager

Zoekt u een gekwalificeerde interim lean manager? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close