Op 7 en 8 november 2018 kunnen supply chain executives hun hart ophalen op ICT & Logistiek. Op de Supply Chain Arena© binnen deze beurs vindt een sterk inhoudelijk programma plaats, speciaal gericht op directeuren en managers in supply chain management. De arena is een initiatief van BLMC Supply Chain Optimization en Supply Chain Media.

De Supply Chain Arena© is voortgekomen uit eerdere initiatieven binnen en buiten deze beurs. Michel van Buren, directeur van BLMC Supply Chain Optimization: ‘De samenwerking op dit evenement biedt een unieke kans om de verschillende aspecten van het vakgebied bij elkaar te brengen. Supply Chain Media kent de markt en kan de ontwikkelingen duiden en BLMC Supply Chain Optimization brengt supply chain expertise en praktijkkennis in.

Voortkomend uit behoefte

Het imago van supply chain management maakt een transformatie door: steeds meer wordt duidelijk dat het een managementmethodiek is die een positief effect heeft op de totale organisatie en op de hele keten. Michel van Buren vervolgt: ‘De technische aspecten van supply chain management zijn maar een deel van het verhaal. We besteden in het programma ook veel aandacht aan de communicatie  en psychologie er omheen: hoe krijg je het commitment uit de boardroom en hoe betrek je andere afdelingen? Alleen dan kun je het volle potentieel van supply chain management benutten.’

Wetenschap en praktijk

Voor het programma zijn zeer deskundige sprekers aangetrokken. Prof. Dr. Jack van der Veen is als hoogleraar verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en houder van de evofenedex leerstoel Supply Chain Management. Daarnaast zijn er workshops door verschillende supply chain specialisten, die onderwerpen behandelen van strategie tot implementatie. Als extra service is er de mogelijkheid van speed consults met de sprekers, om uw eigen vraagstuk te bespreken.

Informatie

Supply Chain Arena© tijdens ICT & Logistiek

  • Woensdag 7 en donderdag 8 november 2018
  • Jaarbeurs, Utrecht
  • Toegang gratis

Meer informatie en aanmelden

 

De Supply Chain Arena© is een gezamenlijk initiatief van:

Logo BLMC Supply Chain Optimization ICT & Logistiek beurs logo