Klanten stemmen BLMC in de MT1000

BLMC is binnengekomen in de Top 1000 beste dienstverleners van 2021 van MT/Sprout. In de categorie interim management bureaus staan we in deze MT1000 zelfs op de 17e plaats! Dat hebben we geheel te danken aan onze klanten die ons, zonder dat wij het wisten, op deze positie gestemd hebben. Een dergelijke hoge ranking is voor een gespecialiseerd nichebureau als BLMC uitzonderlijk.

De MT1000 is de verkiezing van de 1000 beste zakelijk dienstverleners van Nederland door Management Team (MT). Sinds 2001 publiceert MT jaarlijks een ranglijst van de meest gewaardeerde leveranciers van financiële diensten in Nederland. Sinds 2017 is het een gecombineerde ranglijst van financiële, professionele en digitale dienstverleners: de MT1000.

Puur gebaseerd op klantervaringen

De lijst komt geheel tot stand op basis van de beoordeling door een panel van ruim 4.000 zakelijke beslissers. Zij mogen alleen dienstverleners beoordelen waar zij in de laatste drie jaar zakelijk contact mee hadden. Recente ervaringen, niet slechts reputaties, vormen dus de basis voor de MT1000.

De respondenten beoordelen de dienstverleners op vier aspecten: NPS (net promotor score, ofwel de vraag: Hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?), klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering. Alleen dienstverleners die door meer dan vier klanten zijn beoordeeld, komen in de lijst terecht. De bedrijven die de ranglijsten aanvoeren worden dus niet alleen erg goed gewaardeerd door hun klanten, het zijn ook relatief véél klanten die voor deze bedrijven kiezen.

BLMC in Top 20 interim management

In de overall MT1000 kwam BLMC dit jaar binnen op plek 864. In de categorie interim management bureaus bereiken we de 17e plaats! Dat is een hele prestatie, als je bedenkt dat we een gespecialiseerd nichebureau zijn, en het opnemen tegen grote namen zoals Yacht, Randstad en Capgemini. We zijn in de top 20 het enige gespecialiseerde bureau actief binnen inkoop, operations, planning, logistiek en supply chain. Het maakt duidelijk dat binnen de top van de Nederlandse dienstverlening deze specialisatie hoog gewaardeerd wordt, en dat doet ons, als liefhebbers van het vak, veel deugd.

Solide community

De basis van deze waardering ligt natuurlijk in de dienstverlening en dat doen we niet alleen. Directeur Interim Management Sjaak Lekkerkerder: ‘Wij werken als BLMC met een solide community van ervaren interim managers, die onze klanten elke dag helpen met verbeteren, veranderen en transformeren. Dat doen ze als interim manager, maar ook als projectmanager of consultant. Of het nu een tijdelijke vervanging is, of een grootschalig transformatietraject, het zijn onze mensen die het waarmaken. Daarom is deze waardering vooral voor hen!

Wil je meer weten over de dienstverlening van BLMC Interim Management? Neem dan contact op met Sjaak Lekkerkerker.