Op 14 februari aanstaande komt de BLMC Interim Community (BIC) weer voor de eerste keer bij elkaar. Ons streven is ieder jaar de lat weer een treetje hoger te leggen.  En dat doen we niet zo maar. De complexiteit van de vraagstukken waar BLMC mee te maken krijgt, neemt sterk toe. Onze interim managers maken steeds vaker deel uit van directieteams waar zij supply chain, operations of logistiek vertegenwoordigen.

Onderscheidend vermogen door supply chain management

Bedrijven in bijvoorbeeld retail en e-commerce maar ook productiebedrijven beseffen dat hun onderscheidend vermogen niet zo zeer meer op productniveau ligt maar dat vooral hun supply chain en hun fysieke logistiek van cruciaal belang zijn om het verschil in de markt te kunnen maken.

Flexibiliteit en wendbaarheid van de supply chain zijn in het vaak zware concurrentie landschap sleutelwoorden geworden. Onze interim managers maken de analyse, stellen het plan van aanpak op en voeren dit met succes uit.

Geen sinecure. Reden dit jaar binnen de BIC extra stil te staan bij het gereedschap waarover een interim of programma manager op directieniveau moet beschikken om succesvol te kunnen opereren.