Inspiratie voor het nieuwe seizoen

BLMC en Supply Chain Media organiseren dit jaar twee versies van het Supply Chain Theater. We starten het supply chain seizoen met een gratis ONLINE event op 23 september. Op 10 & 11 november staat het fysieke Supply Chain Theater op ICT & Logistiek in Jaarbeurs Utrecht.

23 september: Supply Chain Theater ONLINE

Op 23 september presenteren we de nieuwste inzichten en de beste tips om je supply chain seizoen te beginnen. Met een sterk keynote programma:

  • Professor Jack van der Veen laat zien wat de effecten zijn van nieuwe businessmodellen op de supply chain en onthult de succesfactoren van supply chain innovatie.
  • Trendwatcher Martijn Lofvers werpt licht op de strategische digitale ontwikkelingen in supply chain en laat zien hoe je daarin de beste keuzes maakt.
  • Namens BLMC geeft Louis Verelst inzicht in de manier waarop je door middel van segmentatie je supply chain effectiever en efficiënter kunt inrichten.
  • Edwin Steenbrink, BLMC’s financiële supply chain expert, legt uit hoe financiële supply chain kengetallen je vertellen hoe je je rendement kunt verbeteren.
  • BLMC-directeur Michel van Buren verzorgt voor supply chain directeuren een masterclass Supply Chain Strategie.

Daarnaast zijn er inhoudelijke presentaties van verschillende partners die onder andere ingaan op voorraadmanagement en supply chain visibility. Gedurende het evenement kun je netwerken met elkaar, de sprekers en de partners in de online Lounge en Arena.

Bekijk het programma

10 & 11 november: Supply Chain Theater op ICT & Logistiek

Na een noodgedwongen coronapauze in 2020 gaat ICT & Logistiek weer voluit van start op 10 en 11 november 2021. BLMC verzorgt hier in samenwerking met Supply Chain Media het befaamde Supply Chain Theater.

Gedurende twee dagen kun je helemaal onderdompelen in de finesses van supply chain management. Naast expertsessies over onder andere IT, supply chain financials, strategie, IBP, value chain, supply chain resilience en duurzaamheid verwachten we ook optredens van een aantal bekende bedrijven die hun aanpak en ervaringen delen. Natuurlijk is er ruimte om face-to-face te netwerken en kun je persoonlijk advies inwinnen van de BLMC-experts.

Het programma wordt op 7 september bekendgemaakt. Reserveer 10 en 11 november nu alvast in je agenda.

Zet een save the date in mijn agenda