Vanwege groei zoeken wij interim professionals die zich willen aansluiten bij de BIC: de BLMC Interim Community. Onze community is een hechte groep van nu ruim vijftig interim professionals op het gebied van supply chain management, operations/productie en logistiek. Maandelijks komen de leden van de community bij elkaar om te worden getraind in gedrag van ‘mens en organisatie’ door prof. dr. Rob Blomme, hoogleraar organizational behavior Nijenrode Business Universiteit. Leden van de community krijgen, mits daarvoor geschikt, voorrang bij opdrachten die BLMC uitvoert.

Binnen de community onderscheiden we drie niveaus:
1. Executives
2. Managers
3. Specialisten

Interim Executives

Interim executives worden veel ingezet bij vraagstukken op strategisch-, tactisch niveau, bij vraagstukken die van cruciaal belang zijn voor het voortbestaan van organisaties en waar verandering van mens en organisatie van levensbelang is.

Interim executives van BLMC werken en denken op academisch niveau, hebben zeer veel kennis van en ervaring met het leiden van organisaties in verandering, zijn in staat veranderprogramma’s te ontwerpen en uit te voeren.

Binnen BLMC vormen de interim executives een aparte groep interim managers die met de grootste zorg worden geselecteerd en begeleid bij de uitvoering van hun opdrachten.

BLMC interim executives worden ingezet bij interim changemanagement, interim crisismanagement en interim verbetermanagement.

Interim Managers

Interim managers van BLMC worden ingezet op leidinggevende- of projectrollen. Het zijn uitstekende vakmensen die ervaren zijn op het gebeid van supply chain management, operatons/productie of logistiek. Ze hebben meer dan gemiddelde kennis van mens en organisatie op tactisch-, operationeel niveau.

Interim managers van BLMC worden ingezet bij interim verbetermanagement, interim projectmanagement en interim capaciteitsmanagement.

Interim Specialisten

Interim specialisten van BLMC hebben veelal geen leidinggevende rol en worden vaak gedurende een project ingezet waarbij hun inbreng veelal specialistische en technisch van aard is. Denk aan het inzetten bij interim projectmanagement en interim capaciteitsmanagement.

Interesse?

Stuur uw reactie naar slekkerkerker@blmc.nl, of neem telefonisch contact op met Sjaak Lekkerkerker via 06 12 16 32 86.