Doe mee aan de Nationale Supply Chain Monitor

Voor de vierde keer organiseren BLMC Supply Chain Optimization en Nyenrode Business Universiteit de Nationale Supply Chain Monitor. Hoe ver zijn organisaties in Nederland met supply chain management en waar liggen nog kansen? Dit tweejaarlijkse onderzoek laat zien hoe het vak zich ontwikkelt.

We nodigen managers en directeuren in de supply chain uit om hun ervaringen te delen in deze vierde editie van het onderzoek.

Doet u mee?

Hoe beoordeelt u de huidige stand van zaken in uw organisatie? Het invullen van de vragenlijst kost slechts 15 minuten. Uw gegevens blijven anoniem en worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Met uw medewerking helpt u de ontwikkeling van het supply chain vak in Nederland. Bovendien krijgt u als respondent het volledige onderzoeksrapport toegestuurd.

Vul nu de nationale supply chain monitor in

Persoonlijke benchmark

Nieuw dit jaar is de extra optie om een persoonlijk benchmarkrapport te ontvangen. Voor 199 euro ontvangt u een¬†persoonlijk verslag waarin uw organisatie vergeleken wordt met de totale onderzoekspopulatie, gevolgd door een telefonisch consult met een van BLMC’s Senior Supply Chain Specialisten. Aan het eind van de vragenlijst kunt u beslissen of u van deze extra optie gebruik wilt maken.

Win een cadeau

Onder alle deelnemers aan de Nationale Supply Chain Monitor 2019 verloten wij twee prijzen:

– een waardebon van 50 euro voor managementboek.nl

– een gratis persoonlijk benchmarkrapport met adviesgesprek

Doet u mee?

Start de vragenlijst

 

Klik hier voor meer informatie over de Nationale Supply Chain Monitor en voor de uitslagen van vorige edities.