De mens centraal

In 2000 startte Michel van Buren BLMC met een duidelijke visie: de factor mens moest binnen supply chain, logistiek en operations meer aandacht krijgen. Middelen kan iedereen kopen, processen kan iedereen definiëren. Mensen en teams laten excelleren maakt het verschil.

Specialist in de supply chain

20 jaar later is BLMC een solide speler in de markt. We zijn geheel gespecialiseerd in supply chain management, operations en logistiek. Ons dienstenaanbod richt zich op:

Wetenschap en onderzoek

We stonden aan de wieg van het vakgebied supply chain management en helpen mee om het verder te ontwikkelen. Dat doen we onder andere door intensieve samenwerking met wetenschappers en opleidingsinstituten zoals Nyenrode Business Universiteit en door het organiseren van initiatieven zoals de Nationale Supply Chain Monitor en SCELP.

Sterk team

In alles wat we doen is de factor mens belangrijk. We werken met een hecht en gedreven team dat elkaar uitstekend aanvult. Het is een mix van ervaren professionals, jong talent en sterke specialisten. Om ons heen hebben we een gekwalificeerd netwerk van supply chain professionals die we als interim manager inzetten of die als (Senior) Supply Chain Specialist grotere optimalisatietrajecten begeleiden. Wat we met elkaar gemeen hebben: kennis, ervaring, betrokkenheid en een volledige focus op onze klanten.

Kennismaken? Bel ons of kom langs voor een goed gesprek.