Met bijna 20 jaar ervaring in supply chain management, operations en logistiek, hebben we aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van het vakgebied supply chain management. We volgen de ontwikkelingen op de voet en leveren er belangrijke bijdragen aan.

We vinden het belangrijk om ook zelf het vakgebied verder te helpen. Dat doen wij door iedere twee jaar de nationale supply chain monitor uit te voeren. Daarin onderzoeken we hoe de supply chain zich ontwikkelt in Nederland. We hebben samen met prof. dr. Jack van der Veen van Business Universiteit Nijenrode in 2012 het Supply Chain Excellence Leadership Platform (SCELP) opgericht. Samen met supply chain directeuren van verschillende multinationals ontwikkelen en delen we kennis in het platform.

Samen met de opleiding Logistiek & Economie van hogeschool Windesheim organiseren we het congres ‘Succesvol supply chain management implementeren’. Het congres heeft ten doel om supply chain managers, operations managers en logistiek managers en andere belanghebbenden in de supply chain bij te scholen.

Het bureau BLMC

Of het nu gaat om supply chain consultancy, interim management, werving en selectie of executive search: wat we doen, doen we goed. We willen niet de grootste zijn, wel de beste.

De keuze voor BLMC biedt onze klanten zekerheid.