Seminar: Show me the supply chain money!

Succesvolle bedrijven hebben niet alleen excellente producten en goede marketing maar ook een optimaal ingerichte supply chain. Niet voor niets vinden we succesvolle bedrijven zoals Heineken en McDonalds in de supply chain top 25 van Gartner. Ook in de boardroom is het besef doorgedrongen dat supply chain management een strategische functie is die direct bijdraagt aan het bedrijfsrendement.

Maar hoe doe je dat eigenlijk, rendement creëren met supply chain management? En hoe bouw je de juiste business case? Niek Bloemendaal, Senior Supply Chain Specialist bij BLMC, legt uit hoe je dit aanpakt en lanceert de unieke Strategic Supply Chain ROI analyse en calculator.

  • Wanneer: Tijdens de beurs ICT & Logistiek
  • Datum: woensdag 6 november 2019
  • Tijd: van 15.15 tot 15.45 uur
  • Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
  • Toegang: gratis, wel even aanmelden

Over het Supply Chain Theater

Tijdens de beurs ICT & Logistiek verzorgen BLMC Supply Chain Optimization, Solventure en Supply Chain Media weer een sterk inhoudelijk programma. In het Supply Chain Theater vinden 23 seminars en 3 masterclasses plaats voor supply chain managers en directeuren. Op onze stands geven we antwoord op al uw vragen en we maken graag tijd voor een persoonlijk consult op maat.

In het theater belichten de sprekers verschillende mogelijkheden van supply chain management en delen hun eigen praktijkervaringen. U gaat naar huis met nieuwe inzichten en concreet toepasbare tools.

 

Het Supply Chain Plein© is een gezamenlijk initiatief van:

Logo BLMC Supply Chain OptimizationLogo_Solventure_S&OP-analytics_web ICT & Logistiek beurs logo