Supply Chain Plein op ICT & Logistiek

Een hoogtepunt op de evenementenkalender van de supply chain manager is ICT & Logistiek, jaarlijks in november in de Jaarbeurs Utrecht.

Elk jaar organiseert BLMC Supply Chain Optimization hier een inhoudelijk supply chain programma. Sinds 2018 hebben we samen met onze partner Supply Chain Media een eigen ruimte op de beursvloer: het Supply Chain Plein.

Het Supply Chain Plein is een hotspot binnen de beurs. Hier komt alles samen. U bent van harte welkom in het Supply Chain Theater, in de stands, en u kunt profiteren van korte consults over uw eigen supply chain vraagstuk.

>Supply Chain Theater

Elk jaar presenteren BLMC Supply Chain Optimization en Supply Chain Media hier een interessant programma over verschillende supply chain onderwerpen, zoals de strategie, processen, en visibility van supply chain, de ROI van supply chain verbeteringen en Sales & Operations Planning. Er zijn sessies voor beginnende en ervaren supply chain managers, en masterclasses voor genodigden op directieniveau. Elk jaar presenteren we een nieuw en actueel programma. Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor updates.

>Stands

BLMC Supply Chain Optimization: onze experts wisselen graag met u van gedachten over alles wat er komt kijken bij supply chain management. En mocht u daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken dan vertellen zij u meer over de aanpak; van analyse, ontwerp tot implementatie.

Supply Chain Media: Op de stand van Supply Chain Media vindt u journalisten die alles weten over wat er in het vakgebied actueel is. Zij delen hun grensverleggende ambitie, inspiratie en ideeen graag met u.

>Consults

We gaan graag in op uw persoonlijke vragen. Daarom creëren we elk jaar een prettige ruimte waar gelegenheid is voor korte individuele consults.

Lees meer over het Supply Chain Plein in 2019