BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Werving en selectie binnen de supply chain is ons specialisme

Heeft u een management vacature op het gebied van supply chain management en zoekt u een bureau dat gespecialiseerd is in werving en selectie op het gebied van supply chain management? Dan bent u vast op zoek naar een gerenommeerd bureau met de juiste kennis en ervaring van uw vakgebied. BLMC is in dit geval de juiste partij. Wij zijn namelijk bijna twintig jaar succesvol op het gebied van werving en selectie van supply chain professionals.

Maak een afspraak

Directeuren van bedrijven besluiten steeds vaker een supply chain manager te werven en te selecteren om de supply chain van hun bedrijf aan te sturen. Begrijpelijk, supply chain management is immers een management techniek waarmee de activiteiten van verschillende afdelingen effectief kunnen worden aangestuurd. Denk hierbij aan het op elkaar afstemmen van afdelingen zoals inkoop, transport, productie, planning, sales, demand en marketing. Wanneer de gehele keten op elkaar is afgestemd leidt dit tot lagere kosten, betere service, hogere betrouwbaarheid en uiteindelijk tot meer tevreden klanten en een sterk verbeterde concurrentiepositie.

Specialistische werving & selectie binnen de supply chain

Om de vraagstukken van onze opdrachtgevers op het gebied van supply chain management succesvol te kunnen voorzien van een antwoord, beschikken wij over een actueel netwerk binnen het vakgebied. Zo is BLMC bijvoorbeeld medeorganisator van de verkiezing van de Supply Chain Professional van het jaar. Dit toonaangevende event is geliefd en bekend bij supply chain professionals binnen alle lagen van organisaties. Onze directeur Michel van Buren is lid van de vakjury en wordt binnen het vakgebied erkend als expert op het gebied van suppy chain leiderschap.

In de afgelopen jaren heeft BLMC intensief onderzoek gedaan naar het ideale profiel van een supply chain manager. Door talloze assessments af te nemen bij managers binnen de keten hebben wij inzichten verkregen die vervolgens gebruikt zijn om een profiel van de ideale supply chain manager op te stellen. Deze kennis stellen wij ter beschikking aan onze opdrachtgevers.

Supply chain management is bovendien een relatief nieuw, maar vooral complex vakgebied. Het gaat hierbij niet alleen om het bepalen van een strategie, het managen van processen en het waarborgen van kpi’s, maar vooral over het inspireren en motiveren van mensen die samen aan hetzelfde doel werken. Namelijk het optimaal bedienen van uw klanten. Dit vraagt om effectief supply chain leiderschap. Dit is een bijzondere vorm van leiderschap die erop gericht is om alle neuzen binnen de keten dezelfde kant op te krijgen, zonder dat de supply chain manager direct verantwoordelijk is voor de verschillende afdelingen binnen de keten. U begrijpt dat dit geen sinecure is en als specialist in werving & selectie binnen supply chain management kennen wij de valkuilen van het vakgebied. Wij werven daarom alleen supply chain managers die daadwerkelijk het verschil binnen uw keten gaan maken.

Referenties werving en selectie supply chain

Als u op zoek bent naar een kandidaat die daadwerkelijk bij uw organisatie past en die bovendien beschikt over de juiste kennis, ervaring en persoonlijkheid om uw supply chain tot een succes te maken, is de inzet van een specialist in werving en selectie noodzakelijk. Tegen de marktontwikkelingen in heeft BLMC in de laatste jaren een stevige groei doorgemaakt. Enkele van onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld Gamma, Ikea, SBM Offshore, Bavaria en Action. Naast het werken voor (middel)grote bedrijven, werken wij ook regelmatig voor familiebedrijven die supply chain management willen implementeren binnen hun organisatie. Hierbij komt onze expertise op het gebied van supply chain optimalisatie uitstekend van pas.

Download de brochure professioneel selecteren binnen supply chain management

Een beetje mensenkennis moet voldoende zijn om professionals op het gebied van supply chain management, te selecteren, toch? Arbeids- en organisatiepsychologen hebben de afgelopen decennia een groot aantal valkuilen blootgelegd die een objectieve werving en selectie procedure belemmeren. Wij geven u alvast vijf essentiële tips.

Download brochure professioneel selecteren

Contact over werving en selectie binnen de supply chain

Bent u benieuwd naar onze aanpak en werkwijze op het gebied van werving en selectie in de supply chain? Wilt u eens rustig van gedachten wisselen?

Neem direct contact op met de professionals van BLMC:

Neemt contact met BLMC op

Paul Busé
Directeur recruitment
pbuse@blmc.nl

0522-242224

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close