BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Meld je aan voor de vacature logistiek teamleider

Draag jij als logistiek teamleider de verantwoordelijkheid voor de logistieke processen binnen jouw afdeling? Ben je een echte leider die medewerkers goed kan aansturen, coachen, opleiden en ze helpt bij hun verder ontwikkeling? Dan willen we je graag leren kennen bij BLMC. Meld je aan als logistiek professional en vind je nieuwe baan als logistiek teamleider.

Meld je aan voor de vacature logistiek teamleider

In bijna twintig jaar tijd is BLMC uitgegroeid tot één van de beste werving- en selectiebureaus op het gebied van logistiek, supply chain management en operations. Met grote regelmaat zoeken en plaatsen we logistieke teamleiders voor bedrijven in heel Nederland. Bavaria, Action, Farm Frites, Elekta, IKEA, WE en Gamma zijn enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor we met succes logistieke vacatures vervuld hebben.

Vind de beste vacature of kandidaat!

Voor iedere opdrachtgever maken we een uitgebreide analyse van het bedrijf. We brengen de visie en bedrijfscultuur in kaart door de medewerkers en organisatie te leren kennen. Hierdoor komt de meest geschikte logistieke teamleider bij de best passende organisatie. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een professional het beste presteert als hij, naast de benodigde competenties, beschikt over een visie en persoonlijkheid die bij de organisatie past.

Functieomschrijving logistiek teamleider

Voor de vacature teamleider logistiek geldt de volgende functieomschrijving: 

  • Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid voor de processen binnen jouw afdeling.
  • Je bent een goede leider die medewerkers motiveert, inspireert, coach, opleidt en helpt bij hun verdere ontwikkeling. 
  • Proactief staat in jouw woordenboek, je ziet gemakkelijk punten waar het beter kan en zorgt ervoor dat het geoptimaliseerd wordt.
  • Als logistiek teamleider ben je goed in het overzicht bewaren en lost problemen op de werkvloer op.
  • Samen met andere teamleiders werk je onder leiding van de logistiek manager.
  • Je bent resultaatgericht, analytisch en strategisch opgesteld. Samen met je team zorg je ervoor dat doelstellingen gehaald worden.

Salaris logistiek teamleider

Het salaris van een logistiek teamleider verschilt uiteraard per organisatie. Het salaris varieert van €20.000 tot €36.000 per jaar. Bij inschrijving kunt u aangeven wat uw gewenste jaarsalaris is.

Schrijf je in voor de vacature logistiek teamleider

Neem contact met BLMC op

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close