BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Meld u aan voor de vacature logistiek manager

Draag jij als logistiek manager de verantwoordelijkheid voor de meest optimale goederenstroom die zo efficiënt en goedkoop mogelijk is? Kan jij als logistiek manager samenwerken met verschillende teams en je eigen team inspireren, motiveren en zorgen dat het team zijn doelstellingen behaalt? Dan willen we je graag leren kennen bij BLMC. Meld je aan als logistiek professional bij BLMC en vind je nieuwe baan als logistiek manager.

Meld u aan voor de vacature logistiek manager

BLMC is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot één van de beste werving- en selectiebureaus op het gebied van logistiek, supply chain management en operations. Wij zoeken en plaatsen met grote regelmaat logistiek managers voor bedrijven in heel Nederland. Bavaria, Action, Farm Frites, Elekta, IKEA, WE en Gamma zijn enkele voorbeelden van bedrijven waarvoor we met succes logistieke vacatures vervuld hebben.

Vind de beste vacature of kandidaat!

Kenmerkend voor onze aanpak is de analyse die we maken van het bedrijf van de opdrachtgever. Door de organisatie en de medewerkers te leren kennen, brengen wij de visie en de bedrijfscultuur in kaart. Zo zorgen we ervoor dat de juiste kandidaat bij de juiste organisatie terecht komt. Wetenschappelijk onderzoek toont namelijk aan dat een kandidaat het best presteert als hij - naast de benodigde competenties - beschikt over een visie en persoonlijkheid die past bij uw bedrijf.

Functieomschrijving logistiek manager

Voor de vacature logistiek manager geldt de volgende functieomschrijving:

  • Een logistiek manager is verantwoordelijk voor de organisatie van de fysieke goederenstromen met de bijbehorende informatiestromen.
  • Je geeft leiding aan verschillende operationele afdelingen zoals goederenontvangst, warehouse, distributie en/of transport.
  • Als logistiek manager ben je een goede leider die zijn medewerkers kan motiveren, beoordelen en aansturen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het materieel.
  • Uiteraard beschikt een logistiek manager over uitgebreide vakkennis. Concepten zoals lean zijn hem eigen.
  • Je bent resultaatgericht, analytisch en strategisch. De doelstellingen die je hebt opgesteld worden samen met je team gehaald.

Salaris logistiek manager

Per organisatie verschilt het salaris van een logistiek manager. Het salaris varieert van €60.000 tot €80.000 euro per jaar. Tijdens het aanmelden als kandidaat kunt u aangeven wat uw gewenste jaarsalaris is.

Lever uw cv in voor de vacature logistiek manager

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close