BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

BLMC Supply Chain Specialisten

BLMC Supply Chain Specialisten


Supply chain management is een strategisch vak en de inzet is niet mals: het goed functioneren van de supply chain bepaalt de toekomst van uw bedrijf. Daar laat u niet zomaar iemand aan werken. Bij de BLMC Supply Chain Specialisten is uw supply chain in goede handen. Zij hebben maar een belang: zorgen dat u het maximale uit uw supply chain haalt.

Senior praktijkervaring in supply chain

Ze vormen het eliteteam van BLMC. Elke specialist heeft minimaal 10 jaar senior ervaring in supply chain management binnen het bedrijfsleven. Ze hebben een mix van technische kennis en vaardigheden en psychologisch inzicht, waardoor ze uitstekende verandermanagers zijn. Ze kennen uw positie, want ze hebben een vergelijkbare rol gehad. Daarnaast hebben ze inmiddels dusdanig veel projectervaring dat ze elk soort situatie wel eens hebben meegemaakt.

Scholing en training

BLMC zorgt voor geregelde bijeenkomsten, waar deze zwaargewichten kennis en ervaring uitwisselen. Ze zijn gecertificeerd om de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC (SCOMB) toe te passen. Elk kwartaal worden ze getraind met de nieuwste inzichten in technische aspecten en gedragspsychologie.

Supply chain specialisaties

De specialisten hebben een brede visie op supply chain management. Daarnaast hebben ze ieder een specialisatie, waaronder Strategie, Data-analyse & KPI’s, Sales & Operations Planning, Processen en Gedrag & Leiderschap.

De specialisten zijn goed in luisteren, verdiepen zich in uw organisatie, maken een helder voorstel en begeleiden persoonlijk de implementatie van de gekozen oplossingen.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Michel van Buren.

Michel van Buren
mvanburen@blmc.nl
06-18813050
LinkedIn-profiel >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close