Gijs Dolmans is binnen het Team Supply Chain Specialisten van BLMC Supply Chain Optimization gespecialiseerd in supply chain analyse en design. De afgelopen jaren heeft hij talloze keren de Supply Chain Check uitgevoerd. Een tool waarmee objectief het supply chain denken en doen binnen organisaties wordt gemeten.

Afhankelijk van de uitkomsten van de scan, het ambitieniveau van de organisatie en de beschikbare resources stelt Gijs een plan van aanpak op waarmee vanuit supply chain perspectief organisatie verbeter en- verander trajecten worden uitgevoerd.

Als de trajecten eenmaal lopen, is Gijs de project manager die het goede verloop van de projecten bewaakt.

Ervaring

Gijs is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven met als specialisatie innovatie management. Zijn kennis en ervaring op het gebied van innovatie is uitstekend toepasbaar bij supply chain implementatie trajecten.

Gijs heeft een MBA-graad behaald en studeerde met een mooie acht af in supply chain management. Zijn thesis, hoe kan het ook anders, ging over het verbeteren van supply chain processen binnen en tussen bedrijven.

Gijs heeft veel ervaring opgedaan als project manager en is als geen ander in staat projecten op te zetten, te monitoren en waar nodig bij te zetten. De implementatie van supply chain management wordt door BLMC Supply Chain Optimization altijd met behulp van een projectmatige aanpak, uitgevoerd.

Referenties