BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Ons netwerk groeit dagelijks

Sinds de oprichting in 2000 heeft BLMC hard gewerkt aan het beste en meest uitgebreide netwerk in supply chain management, operations en logistiek. Dat netwerk koesteren wij, met als gevolg dat het vrijwel dagelijks groeit. Onze talrijke activiteiten in supply chain management, operations en logistiek dragen daaraan bij.

BLMC beschikt over een sterk netwerk in supply chain management dankzij onze betrokkenheid bij verschillende evenementen in dit vakgebied:

  • Supply Chain Professional: vanaf de start in 2008 organiseren wij samen met Supply Chain Magazine de verkiezing van Supply Chain Professional van het Jaar. BLMC verzorgt de assessments van de kandidaten.
  • SCELP: in 2012 hebben wij samen met Nyenrode Business Universiteit het initiatief genomen voor het Supply Chain Excellence Leadership Platform, een community voor en door beslissers in de supply chain.
  • Seminar Veranderkunde: samen met Logistiek.nl organiseren wij elk najaar het seminar Veranderkunde voor Logistiek Professionals. BLMC verzorgt workshops en praktijkcases.

Daarnaast organiseren wij met regelmaat gratis toegankelijke inspiratiesessies over thema’s als leiderschap, veranderkunde en supply chain management. Tevens verzorgen wij lezingen en workshops over deze en vele andere onderwerpen tijdens congressen, seminars en zijn wij aanwezig op beurzen zoals de Logistica / ICT & Logistiek.

Relatie met vooraanstaande vakmedia

BLMC is actief partner van de twee belangrijkste vakbladen op het gebied van supply chain management en logistiek:

  • Supply Chain Magazine: magazine voor beslissers in de supply chain dat acht keer per jaar verschijnt in een oplage van 6000 stuks.
  • Logistiek.nl: vakblad dat tien keer per jaar verschijnt met een website en nieuwsbrief met 28.000 abonnees.

Wij publiceren met grote regelmaat expertartikelen, opinieartikelen, columns, blogs en rondetafelgesprekken in deze media. Daarnaast maken we actief gebruik van de goedbezochte vacaturekanalen van deze media.

Kennisontwikkeling

BLMC is niet alleen betrokken bij een aantal belangrijke evenementen en media, maar werkt ook actief aan kennisontwikkeling. Een voorbeeld is de Nationale Supply Chain Monitor, een periodiek terugkerend onderzoek naar de stand van zaken met betrekking tot de adoptie van supply chain management in Nederland.

Heeft u een vacature? Bel direct!

Zoekt u een adequate invulling van uw vacature? Neem contact op met Paul Busé via 06-4935 6414

Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24. Als u ons inschakelt voor uw vacature, maken wij direct met u een afspraak op locatie. Binnen enkele weken beschikt u over een professional in logistiek, supply chain of inkoop die matcht met uw functie en met uw organisatie.

Eerst meer weten over BLMC en over onze unieke aanpak?

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close