BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Supply Chain Analyse Specialist: Maarten Snijders

Supply Chain Analyse Specialist: Maarten Snijders

Maarten Snijders is binnen het team Supply Chain Specialisten specialist op het gebied van analyse, een belangrijk onderdeel. De onderdelen van de SCOMB Methode kunnen integraal deel uitmaken van een supply chain project om de hele keten te optimaliseren óf los van elkaar worden toegepast. ‘Het is een dynamisch proces dat afhankelijk van de context en omgevingsfactoren van de organisatie wordt ingericht. De supply chain analyse is daarom een belangrijk vertrekpunt zodat elke organisatie verzekerd is van een optimale oplossing voor diens specifieke situatie.’ aldus Maarten.

‘Meerwaarde en kracht van de supply chain analyse van BLMC is de combinatie van kwantitatieve- en kwalitatieve analyse. Alleen woorden of alleen cijfers kunnen ervoor zorgen dat de focus op de verkeerde verbeterprojecten komt te liggen. De combinatie tussen aan de ene kant kwantitatief en aan de andere kant kwalitatief zorgt voor de juiste focus. Daarmee kunnen we concreet aangeven waar de urgentie en de impact het grootst zijn, zodat maximaal rendement kan worden gerealiseerd.’

Ervaring

Maarten Snijders werkt sinds 2013 als Supply Chain Consultant bij BLMC. Hij heeft meerdere bedrijfsspecifieke supply chain analyses uitgevoerd en daarnaast zijn aandeel geleverd in de ontwikkeling van de Supply Chain Optimalisatie Methode BLMC (SCOMB), de Nationale Supply Chain Monitor en een bedrijfscultuur framework voor supply chain management.

Contact

Maarten Snijders
Mobiel: 06-21858352

Linkedin >

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close