Werving en selectie supply chain management

Supply chain management is een sterk opkomend vakgebied. In een volatiele markt met sterke concurrentie, internationale sourcing, multi-channel verkopen en hoge serviceverwachtingen, is een effectieve en efficiënte keten een randvoorwaarde voor succes. De supply chain manager is bij uitstek de persoon die de keten overziet en hier gemakkelijk door heen beweegt, verbanden legt en denkt in doorlopende processen in plaats van gescheiden afdelingen.

Het is ook een specialistisch vakgebied. Slechts zo’n 20.000 professionals op HBO- en WO-niveau vervullen een functie als supply chain manager of -directeur. Het vinden en selecteren van de juiste persoon voor een supply chain positie is een vak. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om het werven en selecteren van supply chain professionals uit te besteden aan een gespecialiseerd werving- en selectie / recruitment bureau.

Werkwijze SCM recruitment

De keuze voor BLMC biedt zekerheid. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring en kennen het supply chain management vak van binnen uit. In ruim 20 jaar hebben we als nichespeler een solide netwerk opgebouwd. De supply chain manager waar u naar zoekt zit waarschijnlijk al in ons netwerk. We nemen het werving- en selectieproces volledig voor u uit handen, zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. In 8 weken tijd heeft u de manager die aansluit bij uw vacature en bedrijfscultuur.

Lees hier hoe wij te werk gaan of bekijk verschillende referenties.