Portfolio Paul Busé

Paul Busé, directeur recruitment, werkt sinds 2008 voor BLMC. Voor zijn functie bij BLMC heeft hij diverse supply chain, logistieke en productie functies op (sr.) MT en directie niveau vervuld in binnen- en buitenland. Met twee (oude stempel) huisartsen als ouders, kreeg Paul het menselijke aspect met de paplepel ingegoten. Menselijkheid als maatstaf samen met zijn supply chain vakkennis plus HTS-achtergrond maakt hem tot één van de allerbeste recruiters in de supply chain.

Werkwijze

Paul, een zwarte band judoka, spart dagelijks met zijn kandidaten. Na een grondige analyse bij de opdrachtgever waarin o.a. strategie, markt, benodigde competenties, ervaring, persoonlijkheid en cultuur aan de orde komen, gaat Paul in gesprek met zijn kandidaten. Zijn Oosterse innerlijke rust doet de kandidaten vergeten dat ze op sollicitatiegesprek zijn. In het gesprek hebben de kandidaat en Paul het over het hun vakgebied. Als judoka duwt en trekt Paul ondertussen net zolang totdat hij de kandidaat in de houdgreep heeft en dus precies weet waar zijn/haar kracht en ambitie liggen. Misschien is er dan geen 100% match voor deze baan, maar de volgende baan wordt voor deze kandidaat een ippon.

Resultaat

Deze werkwijze leidt er toe dat slechts 1 op de 20 kandidaten de opdrachtgever binnen 5 jaar verlaat (gemiddeld is dit 1 op 5.) Hiermee biedt Paul zowel de opdrachtgever als de kandidaat zekerheid en continuïteit, zodat beiden als winnaar van de mat komen. Bekijk hieronder wat onze klanten over ons zeggen.

Referenties

Gepubliceerde artikelen door Paul

In onze maandelijkse nieuwsbrief schrijft Paul iedere keer een artikel. Bekijk hier de meest recent gepubliceerde artikelen van Paul.

Contact opnemen met Paul Busé?

Neem rechtstreeks contact op met Paul of vul onderstaand formulier in

Mobiel: 06 49 35 64 14

E-mail: [email protected]