Mensen zijn de belangrijkste succesfactor van uw bedrijf. Een supply chain functie heeft bovendien een extra groot gewicht in de organisatie. De selectie van zo’n spilfunctie vereist een gedegen aanpak en vakkennis.

Netwerk in supply chain management

BLMC is al twintig jaar specialist in supply chain management. Naast recruitment en executive search, houden wij ons ook bezig met interim management en supply chain optimalisatie. Onze recruiters hebben zelf ervaring in de supply chain en kunnen daardoor goed beoordelen welke kandidaat het beste past bij uw situatie. Een persoonlijke intake bij uw bedrijf is altijd onderdeel van de procedure.

We beschikken over een sterk netwerk en we kennen de mensen die ertoe doen in supply chain land – bovendien weten we of ze op zoek zijn naar een nieuwe plek.

First time right

Supply chain functies zijn regiefuncties en de invloed op uw bedrijfsvoering is groot. Daarom is juist voor dit specialisme ‘first time right’ ontzettend belangrijk. Naast onze gedegen intake en vakkundige achtergrond, zetten we bewezen wetenschappelijke selectiemethoden in en voor zwaardere functies werken we met een maatwerk business case. Dat doen we voortvarend: een procedure duurt gemiddeld zes tot acht weken.

Garantieregeling

We geven garantie op de geplaatste kandidaat. Vertrekt deze binnen zes maanden omdat u niet tevreden bent? Dan voeren wij de procedure kosteloos opnieuw uit.

Lees hier meer over de 8 succesfactoren waarmee wij voor u snel de juiste kandidaat selecteren.