Bereik optimale ketensamenwerking met effectieve processen en de juiste mensen 

Kom netwerken en laat u, net als 65.000 andere bezoekers (2018), inspireren.  

BEKIJK HET PROGRAMMA

17 - 20 maart | ESEF Maakindustrie | Jaarbeurs, Utrecht 

BEURSINFORMATIE

Van 17 t/m 20 maart vindt de ESEF Maakindustrie en de Technishow plaats, een internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Het is hét toonaangevende platform voor slimme maakoplossingen waar samenwerkingen ontstaan tussen toeleveranciers en makers van innovatieve (eind)producten. In 2018 bezochten maar liefst 65.000 vakprofessionals de beurs.

Tijdens deze editie is er de unieke gelegenheid om gerichte vakinhoudelijke seminars van BLMC en Solventure te volgen. Wij nodigen u van harte uit om dit evenement gratis mee te maken.

HET PROGRAMMA

Dinsdag 17 maart  

 • 13.00 - 13.45 | Hoe kan het sneller, beter, efficiënter? Procesoptimalisatie vanuit supply chain management / keten perspectief. Michel van Buren, CEO bij BLMC, geeft u een fundamenteel andere kijk op processen in de maakindustrie en laat zien hoe u de gekozen strategie vertaalt naar processen die u in staat stellen meer van het juiste te produceren en tegelijk minder kosten te maken.
AANMELDEN VOOR DEZE SESSIE
 • 15.15 - 16.00 | Klant specifiek produceren: welkom in de wondere wereld van supply en productie planning. Nick Verstraete, Director Service Delivery bij Solventure, laat zien hoe u altijd de juiste planbeslissing neemt, hoe u zorgt dat alle resources voortaan optimaal worden ingezet en hoe u door middel van verschillende scenario’s en tijdspannes in staat bent om adequaat bij te sturen.

Na afloop van dit seminar kunt u tijdens de netwerkborrel napraten met de spreker en mededeelnemers

Woensdag 18 maart  

 • 12.15 - 13.00 | Het vinden, binden, boeien en blijven(d) ontwikkelen van gekwalificeerd personeel in de maakindustrie: hoe doe je dat?
  Hoe voorkomt u dat uw organisatie tegenwerking ondervindt door een tekort aan goede krachten? Wat kunt u doen om de juiste mensen aan te trekken én te behouden? Paul Busé, Directeur Recruitment bij BLMC, deelt zijn ervaringen en tips over hoe u zich in deze competitieve arbeidsmarkt positief kunt onderschei
  den.
 • 13.15 - 14.00 | De enige constante in verandering is verandering. Hoe geef je leiding aan veranderingen en verbeterprojecten zodanig dat je mensen echt mee gaan? Uit onderzoek blijkt dat 70% van alle strategische veranderprojecten mislukt. De factor mens speelt hierin een grote rol. Hoe krijg je de organisatie echt mee in noodzakelijke veranderingen? Hoe bewaak je gaandeweg het veranderproces en zorg je voor succes? Sjaak Lekkerkerker, Directeur Interim Management bij BLMC, combineert theoretische kennis met praktijkervaringen over hoe je de organisatie echt mee krijgt in noodzakelijke veranderingen.  

Na afloop van dit seminar kunt u tijdens de netwerkborrel napraten met de spreker en mededeelnemers

Donderdag 19 maart  

 • 14.15 - 15.00 | De enige constante in verandering is verandering. Hoe geef je leiding aan veranderingen en verbeterprojecten zodanig dat je mensen echt mee gaan? Uit onderzoek blijkt dat 70% van alle strategische veranderprojecten mislukt. De factor mens speelt hierin een grote rol. Hoe krijg je de organisatie echt mee in noodzakelijke veranderingen? Hoe bewaak je gaandeweg het veranderproces en zorg je voor succes? Sjaak Lekkerkerker, Directeur Interim Management bij BLMC, combineert theoretische kennis met praktijkervaringen over hoe je de organisatie echt mee krijgt in noodzakelijke veranderingen.
 • 15.15 - 16.00 | Waar ligt de behoefte van de klant, en van de klant van morgen? Door samenwerking in de keten speelt u vandaag in op de toekomst. Michel van Buren, CEO BLMC & CEO Solventure S&OP Tooling & Analytics, laat op basis van theoretische inzichten en praktijkcases zien dat ketensamenwerking (binnen en buiten de organisatie) de sleutel is tot succes. Zo komen strategie, organisatie, processen, middelen en uiteraard mensen aan bod. Dit seminar heeft maar één doel: uw organisatie en keten klaar maken voor de toekomst. 

Na afloop van dit seminar kunt u tijdens de netwerkborrel napraten met de spreker en mededeelnemers

Vrijdag 20 maart  

 • 12.15 - 13.00 | Het vinden, binden, boeien en blijven(d) ontwikkelen van gekwalificeerd personeel in de maakindustrie: hoe doe je dat? Hoe voorkomt u dat uw organisatie tegenwerking ondervindt door een tekort aan goede krachten? Wat kunt u doen om de juiste mensen aan te trekken én te behouden? Paul Busé, Directeur Recruitment bij BLMC, deelt zijn ervaringen en tips over hoe u zich in deze competitieve arbeidsmarkt positief kunt onderscheiden.
 • 13.15 - 14.00 | Vergroot je productiviteit en leverbetrouwbaarheid, verlaag je voorraden en maak meer winst door sales & operations planning. Michel van Buren, CEO Solventure S&OP Tooling & Analytics, deelt alle ins en outs van S&OP, de kritische factoren om processen te optimaliseren, waarde toe te voegen en uw concurrentiepositie te verbeteren of bestendigen.

DE SEMINARS WORDEN U AANGEBODEN DOOR

BLMC laat organisaties en mensen excellereren door ketenvraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld strategie, planning, productie en samenwerking op te lossen en mensen met elkaar te verbinden. Dit doen we al ruim 20 jaar voor onze klanten door: 

 • Consultancy & Implementatie. Het brengen van rust en structuur in complexe situaties door het verbeterpotentieel en een gedegen verbeterplan vast te stellen en deze vervolgens in nauwe samenwerking met de klant te implementeren.  
 • Interim Management. Het verbeteren en veranderen van organisaties door de inzet van gespecialiseerde interim managers die werken volgens wetenschappelijk bewezen aanpak.  
 • Executive Search & Recruitment. Het vinden en selecteren van de juiste persoon voor manager of directie positie. Door jarenlange ervaring, netwerk, kennis van de arbeidsmarkt en de markt zijn wij snel in staat de beste match te maken.

Solventure is de exclusieve implementatiepartner van Arkieva S&OP Software, nicheplayer volgens Gartner.  

Naast een volledige S&OP-oplossing bestaande uit demand, inventory en supply management, kent het pakket een sterke financiële integratie waardoor het stuurt op meer verkopen, minder kosten en een hoger rendement.

Solventure adviseert bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw situatie en begeleidt de implementatie.

Op onze stand in hal 2 staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en een korte demonstratie gericht op uw specifieke situatie te geven.

KOM NET ALS 65.000 ANDERE BEZOEKERS (2018) LANGS BIJ DE ESEF MAAKINDUSTRIE EN TECHNISHOW 2020

Meld u aan voor een seminar of bezoek onze stand (hal 2) voor een persoonlijk antwoord op uw vraagstuk en een demo van Arkieva's S&OP oplossing 

MELD U GRATIS AAN