BLMC
Werving & Selectie

Contact

BLMC Hoevelaken

Hogebrinkerweg 19
3871 KM Hoevelaken


0522 - 24 22 24 
info@blmc.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsberichten
op5-7-2017 14:00
573 bekeken | 0 reacties
Nieuws overzicht

Interim VP Supply Chain

BLMC levert u binnen vijf werkdagen een interim vice president supply chain die de volledige verantwoordelijkheid over uw supply chain overneemt. Hij heeft het vermogen om met visie en leiderschap zowel interne als externe samenwerking te realiseren en daarmee de klantwaarde te vergroten. Desgewenst vertaalt hij uw bedrijfsstrategie in een supply chain strategie en zorgt hij voor uitvoering daarvan.

Een interim vice president supply chain van BLMC is een vakbekwame professional met ruime ervaring in coördinatie en samenwerking in de keten. Dat begint bij een goede samenwerking met afdelingen als marketing, verkoop, inkoop, productie, logistiek en financiën, maar heeft ook betrekking op samenwerking met externe ketenpartners zoals klanten, leveranciers, dienstverleners en andere stakeholders.

Meld u aan als kandidaat

Interim VP Supply chain per direct beschikbaar

Wij hebben een uitgebreide pool van direct beschikbare professionals, zodat u snel kunt beschikken over een gekwalificeerde, betrouwbare interim VP supply chain.

Bel direct voor een interim vice president supply chain

Zoekt u een gekwalificeerde interim VP supply chain? Neem contact op met Sjaak Lekkerkerker van BLMC: tel. 06-12163286. Tijdens kantooruren is BLMC ook bereikbaar op tel. 0522 24 22 24.

Maak een afspraak

Onze klanten

BLMC gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close